A gdje ima za kupiti...

...bijelih slova tipa Letters...

Ili netko ima bolju ideju...kako napraviti bijele oznake na prednjoj strani ureðaja (eloksirani aluminij)...

Hvala

Boris

Reply to
Boris
Loading thread data ...

Gravura laserom, ispunit bojom a vishak obrisati ?

Reply to
Oldtimer

Ako lova nije problem, moze se i pozlatit :? Covjek vjerojatno zeli da ga jeftinije ispadne. Ima li jos za kupiti onih pistolja sto pucaju slova na one samoljepljive plasticne trakice? To je bilo prije dosta popularno. Bio sam u dvije knjizare, ali ni jedna nije imala. Kad pomislim, to vec duze vrijeme nigdje nisam vidio

Reply to
Timon

....a tko gravira laserom ?

I Po¹to ?

Hv

B
Reply to
Boris

u zg ima jedan, na krugama (kod mc d.) u jednoj pokrajnjoj ulici, postoji i tabla kod kolnog ulaza u mek. bio sam kod njega i naplacuje graviranje po radnom satu lasera (dakle ovisi o vrsti materijala, debljini i kolicini slova...)

pozdrav, tomislav

Reply to
no no no

Dimo trakice.. Imam ja mashinu za to i imam jos nesto i trakica ali to nije nesto sto bi volio vidjeti na prednjoj ploci nekog uredjaja :)

Reply to
burke

Kod amaterskih gradnja za osobnu upotrebu je cisto OK. Glavno da nesto pise. Ja dosta cesto imam potrebu postaviti nekakav natpis, a kako stvari koje slazem uglavnom slazem za sebe i novac je bitan, ne isplati mi se nositi na graviranje ili sitotisak. Ponekad uredjaji moraju izgledati lijepo , ali uglavnom mi je vaznije da rade i da su sto jeftiniji :)

Reply to
Timon

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.