Vraag Philips dect 5352

Hallo,

Sinds vanddaag hebben we de Philips dect 5352 telefoon. Maaar er is iets vreemd aan de hand.

Deze set staat op eenzelfde telefoonaansluiting als een draadjes telefoon. Als ik(uitproberen he) mezelf met een andere telefoon bel, eigen gsm, krijg ik in het scherm van de gsm de mededeling aktieve doorschakeling. Dan gaat de 'oude'telefoon over een de dect's ook alletwee. Na een tijdje stopt de beltoon van de Dect maar gaat de andere telefoon gewoon door met rinkelen. Op het moment dat ik de verbinding verbreek met mijn gsm gaat de dect beltoon weer over.

Dit laatste effect heb ik ook als ik de handsfree van de oude telefoon uitschakel.

Heb ik iets verkeerd staan? De handleiding en het internet geven geen info hierover.

Alvast bedankt.

Reply to
Henk N,
Loading thread data ...

"Henk N," schreef in bericht news:4c83c$44aad138$546ba43e$ snipped-for-privacy@cache40.multikabel.net...

krijg

Ik heb hier de CD5352 (denk dezelfde die jij hebt), die normaal werkt. Wat je eerst kan doen is de analoge telefoon losnemen, en kijken of het wel goed werkt. Je hebt kans dat na 5-8 rings het antwoord apparaat actief wordt. Wat mij verder opvalt is dat het 10 seconde duurt voordat dit DECT toestel begint te "rinkelen..."

B@rt

Reply to
bnaditweg

"-B@rt-" wrote in news:44ad6508$0$2019$ snipped-for-privacy@text.nova.planet.nl:

Hmm, die vertraging is mij niet opgevallen, zoewel de analoge draadjestelefoon als de dect beginnen tegelijk lawaai te geven.

Het effect met de handsfree functie schijnt verdwenen te zijn. In de bellijst stond iets van 'R2' en het bekende doorschakel-nummer. Die heb ik verwijderd. Of het iets met elkaar te maken heb weet ik niet maar het verschijnsel heeft zich nog niet weer voorgedaan.

We willen de analoge telefoon wel blijven gebruiken( staat naast de pc) omdat anders bij stroomuitval er geen verbinding mogelijk is behalve met de gsm, maar er zijn maar een handjevol mensen die dat nummer weten.

Bedankt.

Henk

Reply to
Henk N,

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.