Technics CD Speler SL-PJ38A Operator Panel

Hallo,

Mijn Cd speler Technics SL-PJ38A reageert niet meer wanneer ik een toets bedien op het operator panel. Display geeft wel info, en wanneer cd geladen is krijg ik ook netjes de speelduur e.d. te zien. Wanneer ik de lade met de hand open gaat deze ook netjes dicht wanneer ik de stekker in het stopcontact steek. Iemand de oplossing voor dit probleem? Groetjes, Peter.

Reply to
BigL
Loading thread data ...

Hoi , Peter.

Het eerste waar ik aan dacht is dat er ergens een schakelaartje blijft hangen. Volgens mij zijn dat bij dit type microschaklaartjes die makkelijk kunnen blijven hangen. Druk ze eens allemaal 1 voor 1 in om te luisteren of je nog de schakelaar hoor tikken. Kijk ook eens bij de schakelaars voor de lade , immers er moet een schakelaar in gedrukt worden zodat hij weet dat de lade dicht is!

JP

Reply to
JP

Hoi JP,

Bedankt voor het meedenken. Heb alle schakelaartjes nagemeten, deze bleken allemaal in orde. Heb daarna op de hoofdprint connector losgehaald naar het operator panel en opnieuw aangesloten en het probleem was opgelost. Zal wel slechte verbinding zijn geweest.

Groetjes Peter.

Reply to
BigL

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.