Sony VCR SLV-815: geen geluid

Hallo,

Ik heb hier een Sony videorecorder, de SLV-815, waarbij het HiFi geluid het niet doet. Ook als ie gewoon op stop staat, is het tunergeluid niet hoorbaar. De VU meters slaan niet uit, er gebeurt niets als ik aan de opnamesterkteregelaar zit. Er gebeurt ook niets als ik een andere input kies (simul, L1, L2)

Als ik een band op deze VCR weergeef, die ik op een andere videorecorder heb opgenomen, is er geen HiFi geluid hoorbaar. Als ik een band op deze VCR opneem en later weergeef, dan is alleen het mono geluid (lineair spoor) hoorbaar. De VU meters slaan dan wel uit.

Ook zijn er schakelploppen uit de TV speakers te horen als ik de band start of stop.

Het beeld is prima.

Wie biedt soelaas?

gr,

At

Reply to
AtH
Loading thread data ...

Ik zit met een soortgelijk probleem met een SLV-E800. Ik heb enkel de symptomen die ik heb laten staan, de tuner geeft bij mij nog wel geluid. Ik heb al geprobeerd de elko's van de HF-34 print te vervangen, maar zonder succes. Als je toevallig zelf tips moest hebben: graag. Kelly

Reply to
Kelly De Koninck

Ligt de scart stekker er soms half uit, want dat heb ik ook een keer gehad, en toen had ik ook alleen maar beeld zonder geluid.

--
Groeten,
André
 Click to see the full signature
Reply to
bausie.

De scartkabel zit er goed in. Er is al geen geluid van de tuner, dus maakt het ook niet uit dat een scartkabel tussen VCR en TV er niet goed inzit..... En ik heb wel mono geluid.

Reply to
AtH

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.