Sony tv

Hoi alle,ik heb hier een Sony tv model KV-29FX30B,met het volgende probleem,bij het aanzetten komt het beeld niet op,wel het geluid ,ik moet eerst van kanaal wisselen dan is er beeld,ook knippert er een ledje rood,5 x dan 3 seconden is het uit,en begint weer met 5 x te knipperen ,dit beeld gaat ook weleens weg,dus zwart. Wie heeft er een tip of weet die code van het ledje. alvast bedankt Henk

Reply to
Henk
Loading thread data ...

Printplaten losnemen en contacten goed schoonmaken (met b.v. vlakgom). Vermogensweerstanden e.d. doorsolderen. Voor meer tips:

formatting link
Succes, Wim.

Reply to
WimH
5x knipperen is een IKR error. Oftewel I(stroom) K(kathode) R(return) Nogbeter: straalstroom van de beeldbuis. Draai eens de G2 spanninig omhoog (potmeter op de beeldbuisprint). Het beeld wordt dan lichter. Blijft beeld dan wel dan is de beekdbuis versleten.

succes Henk

"Henk" schreef in bericht news:8d6ea$420758e1$52d95b0a$ snipped-for-privacy@news.multikabel.nl...

x
Reply to
Henk van den Hof

"Henk van den Hof" schreef in bericht news:cu85hl$m9r$ snipped-for-privacy@reader08.wxs.nl...

beeld

Hoi Henk, je hebt gelijk,het beeld heb ik iets helderder gezet met G2 het ledje is uit gegaan,maar bij het uitzetten en opnieuw aanzetten blijft het beeld toch weg,komt op na overschakelen naar een ander kanaal. O ja was ik vergeten te melden,het beeld is nogal rossig,wat wit moet zijn,ziet er eigenlijk belabbert uit. dus ik denk dat jij gelijk hebt beeldbuis versleten. Bedankt voor je tip. Groeten, Henk

Reply to
Henk

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.