kenwood platenspeler

Wie kan me helpen aan gegevens van een kenwood platenspeler KD-64F? Googlen heeft nog niets opgeleverd. Het apparaat werkt niet meer. Hij draait wel, maar voor reparatie zou een handleiding en service-manuel wel makkelijker zijn. Alvast bedankt. marko.

Reply to
marko
Loading thread data ...

"marko" schreef in bericht news:2a6f8$4b5724d7$d55d4ddd$ snipped-for-privacy@news.chello.nl...

FF googelen levert bij mij enige tientallen hits op, inclusief verwijzingen naar vervangingsonderdelen, de shops en shops die servicemanuals leveren...

Maar wat werkt niet meer terwijl hij wel draait? Kun je wat duidelijker zijn dan is mischien zo de oplossing te geven. 't is tenslotte maar een simpel ding met een motor en een snaar.

Frits

Reply to
Frits

"Frits" schreef in bericht news:4b574849$0$736$ snipped-for-privacy@textreader.nntp.internl.net...

Helaas vond ik geen bruikbare hits. Dit type platenspeler is een volautomatisch apparaat met diverse instelmogelijkheden en een zgn. tangentiale arm (zo heet dat geloof ik, een arm die schuift en dus steeds precies haaks op de groeven staat.) Op de knopjes voor de instelmogelijkheden, zelfs snelheidskeuze, wordt niet gereageerd. In elk geval bedankt voor je reactie. Marko.

Reply to
marko

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.