12 volt tijdschakelaar

Ik wil een tijdschakelaar kopen of zonodig maken. Ik wil een 12 volt dompelpomp (als de-icer) gaan in- en uitschakelen en dat vergt dat ik bv 10 minuten inschakel en 20 minuten uitschakel, 10 min inschakel, etc.

Ik vind dit niet als ik zoek bij Conrad of zo.

Bij voorbaat dank! Groet, Len.

Reply to
Len
Loading thread data ...

vergt dat ik bv 10 minuten inschakel en 20 minuten uitschakel, 10 min inschakel, etc.

Inderdaad genoeg opkom/afval vertragingen bij Conrad, maar niet veel zoals jij zoekt. Maar deze zou het wel moeten kunnen: 190746

Conrad heeft ook nog de 191299, maar die haalt jouw tijden niet. Is aan te passen, is gewoon een NE555 schakelingetje (je kunt ook het schema in de handleiding bekijken). Nadeel is dat het analoog en met een paar elco's werkt, dus zal niet heel stabiel zijn met lange tijden, zeker niet bij temperatuurschommelingen. Maar als jouw tijden geheel niet kritisch zijn, dan kan het goed genoeg zijn.

--
Stef    (remove caps, dashes and .invalid from e-mail address to reply by mail)

When man calls an animal "vicious", he usually means that it will attempt
 Click to see the full signature
Reply to
Stef

Dank voor je tijd.

Je signature is een goeie. Deed me denken aan deze: Why do people call our planet earth? It should of course be called "Ocean"

Reply to
Len

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.