Strømforsyning fra en PC kabinet

Hej alle Jeg er ved at prøve at udnytte en gamle strømforsyning fra en PC kabinet til en 12 v dc strømforsyning Men jeg kan ikke få den til at " tænde " hvordan gør jeg det. Det må da kunne lade sig gører.

Rasmus

Reply to
Rasmus
Loading thread data ...

"Rasmus" skrev i en meddelelse

til

Hvis det er en ATX forsyning så er her en lille "opskrift"

formatting link

hvis det er en AT supply så er her en opskrift

formatting link

men husk at forsyningen skal have et forbrug før at forsyningen "start op"

--
Venlig Hilsen
Michael Meidahl Jensen
 Click to see the full signature
Reply to
Michael Meidahl Jensen

"Michael Meidahl Jensen" skrev i en meddelelse news:41a772fc$0$159$ snipped-for-privacy@dtext02.news.tele.dk...

Mange tak Michael

Det var lige det jeg skulle bruge

Rasmus

Reply to
Rasmus

Hey

lige en ting mere, nu ved jeg ikke hvor meget strøm du skal bruge, men belaster du ikke 5V "ligeså" megt som 12V vil din 12 falde når du belaster den, pga forsynignen regulere efter 5V, det mest rigtige hvis man skal bruge

12V over nogle amps er at lave fb sløjfen om fra 5V til 12V det er faktisk kun klippe en modstand og så montere en anden værdi på nr 2 modstands plads (den skal være udregnet)

kasper

Reply to
Repzak

Fint nok med dine henvisninger til disse artikler, den ene koster bare penge at læse. spts... At strømforyning tænder fint bare der er en lille belastning(passende modstand 1K burde gøre det), har ikke observeret at 12v bliver ustabil hvis 5v ikke beslastes(har lige selv lavet tricket med en at til min ts50 hf transciever) atx skal bare have kortsluttet to ledniger(grøn til stel så vidt jeg husker) for at starte. Her kommer så mit spørgsmål: har set forslag til ombygning så man kan trække den fulde effekt (20A+) på 12v delen. Nogen omvikler evt spolen andre siger ændring af 2 modstande i reg. spændingsdeler(5V til12 V)Modtager geren forslag/ideer(har rigelig af dem at øve mig på/brænde af)

Reply to
Erik Rasmussen

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.