Re: dewalt accu fra usa eller uk

Der kommer told på - jeg ved ikke hvor meget. Det er godt nok billigt - jeg kunne da også godt bruge sådan en. Laderen er switch mode baseret og kan muligvis køre på 230V, men jeg vil ikke love noget.

Rasmus

-- Fjern fisken i min email adresse

Reply to
Rasmus (2600)
Loading thread data ...

Har du overvejet evt. at søge ved vores nabo til syd? Der har jeg hevet diverse artikler til bilen hjem til billige penge. Umiddelbart kan de dog ikke helt matche priser i US, men det er med garenti billigere end i dk.

formatting link
x=&Submit=+Suche+

De Walt DW927K2 [mehr] ? 175,00

De Walt DW981K2 [mehr] ? 335,00

De Walt DW988K2 [mehr] ? 440,00

/Dennis

Reply to
Dennis Pedersen

jeg vil kigge på det link du gav mig

hvordan regner jeg prisen ud på de tyske varer ?

vedr switch mode trafo hvad betyder det at den kører 110/240 automatisk

Reply to
claus

Hej Claus,

Hvis de tyske priser er inklusiv tysk moms (det er det i de fleste tilfælde), så skal du bare gange prisen i Euro med 7.5 og lægge forsendelsesomkostningerne til.

For varer fra USA og andre lande udenfor EU, skal du både lægge told (sandsynligvis 4-5%) og moms (25%) til, så hvis varen koster $170 bliver det ca. $220 + forsendelse.

Martin

Reply to
Martin K. R.

"claus" skrev:

Som en tommelfingerregel kan du gange prisen i $ med 10, så har du ca.-prisen i kroner efter forsendelse+told+moms+opkrævningsgebyr.

Læs evt. "Internethandel for private" hos Told & Skat.

formatting link

Mvh, Lars

formatting link
- Sammenligning af HD & DVD optagere

Reply to
Lars Ladingkaer

jeg

Sidst jeg købte skrammel derovre, kom der 25% moms oveni og told på nøjagtig samme beløb, så monikke Tyskland eller Sverige er bedre alternativer ?

/jesper

Reply to
Jesper Bach

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.