RAM

Hey

Gvordan finder man datablade på gamelt ram fra bundkort ??

har ex 2 her :

w24m512ak-15

ae88128ak-15

er man nød til at skal have VRT disk for at man kan få noget info om dem ?? syntes ikke jeg kan google mig til andet end nogle der har dem på lager

Kasper

Reply to
Kasper
Loading thread data ...

Hej Kasper,

Til at begynde med skærer man de informationer fra der er undergrupperinger (specificeringer af hastighed og lignende) og de der er fabrikantspecifikke.

I stedet for "w24m512ak-15" kan du prøve "24512 ram .pdf" og "24512 ram datasheet" eller blot "24512 ram" ("ram" fordi du ellers får hits på en million irrelevante ting, incl. PROM'er).

Evt. kan du prøve fabrikantens web site, måske har de arkiver over udgåede kredse.

Det er svært at komme med et udtømmende svar, for søgning handler om "tilpasset opfindsomhed" i ordvalget: For specifikt og der kommer ingen hits, for generelt og du vader i millioner af hits.

Evt. kan news:sci.electronics.design være en hjælp - den frekventeres af folk fra hele kloden (bl.a. nogle fra forskellige IC'fremstillere), så der er gode chancer for, at der er en der kan hjælpe - om ikke andet med et scan fra en databog.

Benforbindelser (det nærmeste jeg lige kunne komme uden at bruge en bunke tid):

Denne burde være ekvivalent:

Er der info om de kredse der ?

Det kunne være en sidste udvej... Konmtakt en forhandler, lyd som om du overvejer et større køb (uden at komme med løfter :) og spørg så efter et datablad der kan hjælpe dig til at afgøre om du nu også kan bruge de(n) kreds(e) som erstatning. (Det kaldes "social engineering" ;)

--
Venlig hilsen,
Søren
 Click to see the full signature
Reply to
Søren

Mener den hedder MEM-DISK

Kasper

Reply to
Kasper

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.