Protel - Net fejl ! ¤#%

Hej

Jeg har et problem med protel 99SE !

Et diagram med en del logik kredse hvis "VCC" ben som det hedder på diagrammet bliver forbundet til mit +5V net ... det protel så gør 50% af alle gangene jeg opdatere PCB er at oprette to net ... et som hedder +5V og et som hedder VCC som den forbinder kredsene imellem men ikke til +5V

Jeg har set dette tit, nogen som har oplevet samme ?

Hvad sker der !?

M.v.h Lasse

Reply to
Lasse Madsen
Loading thread data ...

Hej...

Det skal siges at problemet fjernes ved at lave et "link" i diagrammet mellem fiktiv net "VCC" og +5V problemet er jo bare at det ser "grimt" ud at man gør det og det er også (syntes jeg) en uprofessionel måde at løse problemet på...

/lasse

Reply to
Lasse Madsen

For æoner siden da jeg arbejdede i Grundfos' elektronikafdeling var det almindelig praksis på alle diagrammer med et link mellem

5V og VCC, hhv. VSS og GND - og de tilhørende symboler.

Uprofessionelt - hvorfor mener du det ?

Hvis man kan sætte monteringshuller, testpunkter og banetykkelser på som jeg har set på diagrammer fra store firmaer, så har jeg svært ved at se det uprofessionelle i et power-link.

Reply to
Poul Bundgaard

Syntes bare at den burde holde styr på "bøvlet" så man ikke skulle lave sådan en "spring over gærdet" løsning.

Det kan du selvfølgelig have ret i.

m.v.h. lasse

Reply to
Lasse Madsen

Jeg tror faktisk det er et problem der ligger tilbage til skabelsen af bibliotekerne - jeg erindrer en del forvirring med VDD,VSS,VCC,GND,+5V og diverse powersymboler - med OrCad SDT v.3 og Protel Autotrax.... .....oh, hvilke minder ;o)

Reply to
Poul Bundgaard

Jeg tror faktisk at du har 100% ret for de library's jeg selv laver har aldrig disse problemer det er kun når jeg er doven og anvender de faste library's fra protel at jeg skal tribbel tjekke altting !

Du skulle vel aldrig have prøvet det famøse "BoardMaker" program hehe jeg blev tortureret med det gamle dos program i et halvt år på grundforløbet aldrig har jeg bandet og svovlet så meget over et pc program ... forestil dig at skulle lave dobbeltsidet print i et program som kun kan lave enkeltsidet print (det kunne den version vi havde kun) jeg måtte sidde med en transparent på skærmen HAHA !

Åhh vilke minder :o) *smil*

/lasse

Reply to
Lasse Madsen

Har set det, aldrig brugt det....men har seriøst overvejet at genoptage Autotrax, det er det program jeg har lavet flest projekter i der gav penge ;o) - gode penge ! Og det er efter min mening et suverænt godt program.

Forresten Lasse, var det ikke dig der havde gang i noget IHC I/O med AVR ?

Reply to
Poul Bundgaard

Hej Poul,

det var aldrig IHC men jo jeg rodede en del med at lave lavvolts installationer om til smarte ting så man kunne få sit hus på internettet osv... har du nogle spændne ideer da ?

/lasse

Reply to
Lasse Madsen

Har endelig fået IHC, men kunne godt tænke mig lidt selv- komponerede moduler.... ...fik noget kode til AVR IHC moduler af Lars Madsen, nok deraf misforståpelsen kom....

Reply to
Poul Bundgaard

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.