Magnet kontakter

Hej NG

Hvor får man fat i en magnet kontakt, der kan række gennem ca. 6-8 mm aluminium. (Sådan at magneten sidder på ydersiden, og kontakten på indersiden sammen med elektronikken). Den skal blot kunne tænde/slukke.

vh Michael Kristensen

Reply to
Michael Kristensen
Loading thread data ...

"Michael Kristensen" skrev i en meddelelse news: snipped-for-privacy@posting.google.com...

Magnetkontakt? Nå ja, aluminium eller ej. Aluminium er umagnetisk. Det, der tæller, er de der 6-8 mm. Det burde ikke være svært at finde en magnet, der snildt kan registreres på den afstand. Hvad du så har regnet med som føler? Måske en read kontakt. Jeg ved ikke, hvordan det staves, men jeg mener, de der små glasrør med en kontakt i.

mvh Erling

Reply to
Erling & Lene Nansen

"reed" betyder tyndt rør. Normalt et tagrør til stråtag.

Bo //

Reply to
Bo Bjerre

Hej Michael,

Enhver magnetkontakt til alarmsystemer kan række denne afstand gennem aluminium. Hvis du vælger 'skifte'-typen rækker de typisk 20-25 mm, mens 'slutte' og 'bryde' typerne rækker ca. 10-15 mm.

Du kan se mere på :

formatting link
eller
formatting link
og søge på magnetkontakt eller reed relæ.

-- Med venlig hilsen

Thomas Remmer Larsen

formatting link
- sommerhusferie ved den danske Riviera!

Reply to
Thomas

Hej Thomas

Kunne du hjælpe mig med at finde ud af, hvilken en der passer mig bedst?

Den skal bruges i en undervandslygte, der består af en alu skal på 6-8 mm. Batteripakken deri giver 6V 4400 mAh (NiHM). Pæren er en HLX halogen på 6V 20 watt. Batteripakken giver lidt mere end 6 V ved start, så der løber der op til 4 A.

Kontakten skal enten være sådan, at hver anden gang man fører en magnet henover, skal den tænde, og hver anden gang slukke. Hvis der ikke findes kontakter, der kan dette, kan det selvfølgelig bygges dertil. Men jeg ønsker at have så lidt så muligt elektronik inde i lygten.

Eller også kan jeg fastmontere magnet på ydersiden, sådan den kan drejes ned for anden kontakt på inderside og dermed slutte kredsløbet.

vh Michael Kristensen

Reply to
Michael Kristensen

kig hos

formatting link
kig efter magnet kontakter. de bruges til at tænde og slukke model ubåde med.

Reply to
Jacob

De har mange sjove ting, men jeg kan ikke forliges med at de tager 2.25EUR for een 100nF keramisk kondensator. Normalt giver man under 25øre for den slags.

Bo //

Reply to
Bo Bjerre

så se hvad de tager for en bunke glasfiber lidt metal og plastic. 11K dog i kroner. det bliver betalt men kvaliteten er også ok.

Reply to
Jacob

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.