Kan man lige flække dette sammen ??

Kan man tage hovedtelefon-udgangen fra en guitar-forstærker og sætte sammen med udgangene (højre/venstre) fra en dvd-afspiller så man kan bruge et sæt hovedtelefoner til både guitar-forstærker og dvd samtidig ?? Altså spille på sin guitar-forstærker, mens man afspiller en cd/dvd og hører det hele i et sæt hovedtelefoner. Håber mit spørgsmål er klart nok formuleret.....

Mvh.: M. Gitt

Reply to
MFC
Loading thread data ...

MFC skriver:

Ja, det kræver en lille mikserpult.

Det kan selvfølgelig gøres analog med en håndfulde modstande, men det ville vel være rart at kunne jsuter niveau fra begge dele ???

Klaus

--
  Modelbane Europas hjemmeside: http://www.modelbaneeuropa.hadsten.dk
  Modeltog, internet, gratis spambekæmpelse, elektronik og andet:
 Click to see the full signature
Reply to
Klaus D. Mikkelsen

sammen

t s=E6t

=E5 spille

hele i

t=2E....

Den absolut nemmeste og billigste l=F8sning var at s=E6tte en 10kOhms modstand p=E5 hver indgang og forbinde dem derefter.

formatting link

Den bedste l=F8sning (ogs=E5 en del dyrere) var at k=F8be en lille mixer. Der kan jeg anbefale Behringer hvis de skal v=E6re billige, da behringer har dem i meget sm=E5 st=F8rrelser til ingen penge. Se detaljer p=E5:

formatting link
K=F8b dem hos f.eks.:
formatting link

Reply to
Chrown

"MFC" skrev i en meddelelse news:4622133c$0$13984$ snipped-for-privacy@dread15.news.tele.dk...

Der findes vist ganske billige guitar effekter som også har en AUX indgang til f.eks. CD/DVD. Så kan du også justere niveauer mellem guitar og CD.

Eller du kan smide hovedtelefon udgangen i dit anlæg eller PC.

mvh Kåre

Reply to
Kåre

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.