Jeg søger efter en enkel Tyveri Alarm

Jeg søger efter en enkel Tyveri Alarm til vor Sommerhus.

Mine betingelser er at når en "gæst" eller os selv bryder IR rum føleren, så har man 30 secunder til at deaktivere alarmen ved et taste en kode på styrepanelet. Sker dette ikke, så kan en stress alarm gå i gang, og styrre enheden sender mig en SMS, om vi har "gæster" i sommerhuset. Derfra kan jeg jo så ringe til 114 og bede dem køre ud til ejendommen. eller en meget stor mand med evt en lige så stor hund.

Det er blot et forslag, måske nogen har andre ideer ? Til hvordan det skal virke.

Til mit forslag skal der bruges en enhed til at aktivere og deaktivere systemet med en kode, samt denneenhed må også indeholder også et SIM kort, for den kan sende mig en SMS.. Så skal der en alarm enhed til der kan stresse gæsten, med mindre han eller dem blot smadrer sysemet så det ikke når sende mig min advaerende SMS Samt til sidst en eller flere IR rumføle.

Hvor finder jeg sådan et system uden prisen også føles som Tyveri fra min lomme.

Mvh En der ikke byder uventede gæster mere.

Reply to
Mr.Nobody
Loading thread data ...

Hvor ligger sommerhuset? Er der overhovedet andre mennesker i området?

Politiet gør ikke noget, før det er bekræftet der rent faktisk er indbrud. Hvem skal betale, hvis det bare er en flue, der har udløst alarmen?

En professionel alarm, som går til et alarmselskab. Det koster nogle hundrede hver måned. Det bedste er nok slet ikke at invitere tyven.

Reply to
Henning

Mr.Nobody skrev:

Der kan fås flere af den type, især hvis du vil give køb på sms'en og klare dig med et direkte opkald til din telefon. Fx

formatting link
Søg selv på Google.

Det med at at ringe til politiet som det første, er nok ikke sagen. En løsning med vagt er også en mulighed. Desværre er der nogle (også af de store), der bruger fejlalarmer som en ekstra indtjeningskilde. Så pas på.

Reply to
Ivar

Ivar wrote in news: snipped-for-privacy@nozpamwebspeed.dk:

Det må man ikke, hvis det kun er en alarm, der er grunden. Der skal være en person som har set indbrudstyven (har jeg hørt i en TV-udsendelse om indbrud og indbrudssikring) som anmelder.

Og i samme TV udsendelse, jeg desværre ikke husker hvor jeg så, viste de også en MMS-udstyret alarm. Den kunne sende billeder og små film. Med den slags data kan du tillade dig at ringe til politiet, sagde de i den udsendelse. Dette har jeg desværre ikke set bekræftet på politiets hjemmeside.

mvh. NKJensen

Reply to
Niels Kristian Jensen

Jeg vil anbefale et GRIPO alarmsystem... Jeg er ikke forhandler af det, men har installeret det gennem mit firma hos flere kunder, og har det også selv.

Til prisen synes jeg man får et rigtigt godt system, med mange muligheder. IR rumfølere, batteribackup, SMS modul (også med batteribackup), ekstra sirene samt meget mere...

Naturligvis kan man få noget der er billigere og man kan også få noget der er meget dyrere, men min erfaring er at det er pålideligt og sjældent fejler...

mvh Rasmus

Reply to
Rasmus Jensen

"Mr.Nobody" skrev i meddelelsen news:VbSdneBZZtdqBa snipped-for-privacy@giganews.com...

Alarmcentral, med dig selv som øverste, og så betroede hurtige bekendte nedaf på listen, forvent ~ 200,- + Moms / måned i udgift. Når alarmcentralen - fx. Dankontrol på Fyn ringer dig op kan du SELV ta beslutning om de skal sende en vægter eller du selv klarer det.

Vi er oplyst af polis + alarmcentral, at hvis der er tale om en verificeret alarm ( flere zoner ) kan man ringe til Polis'en når man selv kører derind, så man mødes på stedet - Men vi har osse "farlige" ting i huset...

/ Lars

Reply to
Lars / Viborg

Har du helt ret i. Desuden er den gns. respons tid for et vagt firma også 30-45min og den slags ved tyveknægtene også.

Bedst er det faktisk at gøre ens sommerhus pisse uatraktivt og det ved overhovedet ikke at have genstande af værdi i sommerhuset når man ikke opholder sig der, for så finder tyveknægtene næste gang ud af at der ikke er en skid at komme der efter og så kigger de sig om efter et andet sommerhus den næste gang de er på tyvetogt i området.

Reply to
Klaus Petersen

Der må så være flere tyveknægte. Vi har haft ubudent besøg ca. hver andet år, og der er ikke så meget som en grøn tuborg at stjæle. Men der kommer allgevel en håbefuld tyv i ny og næ som gennemroder huset og går derfra med lang næse. Gid de havde en webside, hvor tyvene kunne meddele hinanden, at et hus er "uatraktivt".

Mvh. NKJensen

Reply to
Niels Kristian Jensen

ja hvis det er tyve der er på bestillingsarbejde... er det narkomaner er det en helt anden snak... de skal bare ind og se om der måske var noget til en 50'er... :-/

det bedste er en eller anden form for alarm samt skiltning og udendørs sirene... så gider de ikke bøvle med det - tager bare det næste hus...

mvh Rasmus

Reply to
Rasmus Jensen

Hvis man vil "go for broke", så kan man jo investere i en af de tågekanoner som mange butikker også har installeret.

30 sek efter aktivering af den og man ikke se en skid :-) De koster en 5-6000 får sådan en.
Reply to
Klaus Petersen

"Mr.Nobody" skrev i en meddelelse news:VbSdneBZZtdqBa snipped-for-privacy@giganews.com...

Sådan en alarm bliver snart lanceret af firmaet Indream A/S til meget billige penge.

formatting link

C. Nielsen

Reply to
Carsten Nielsen

Nu kender jeg ikke dit budget, men disse opfylder vist dine krav:

formatting link

--
mvh Kim Jensen
blog.werx @ http://kim.litewerx.dk
 Click to see the full signature
Reply to
Kim Jensen

Vedo alarm 89114611 kan anbefales

"Kim Jensen" skrev i en meddelelse news:4e3eae06$0$312$ snipped-for-privacy@news.sunsite.dk...

Reply to
ellib

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.