Hvilket relæ

Hej gruppe!

Så er jeg også faldet i Arduino-suppen, og fryder mig faktisk en smule over, at jeg går ledig for tiden...så er der mere tid til at rode med Arduinoen!

Til et, synes jeg, spændende projekt skal jeg have gang i nogle relæer. Andre og klogere folk end jeg har brugt AQV101 relæer, der ser ud til at have en kontrolspænding på 2,3V...dette går jeg ud fra, er den spænding, spolen skal have for at kunne skifte(ja, jeg er 98% uvidende om emnet!). Her går jeg ud fra, Arduinos 3,3V går an? Desværre er disse relæer ikke på lager hos RS eller digi-key. Hos RS har jeg fundet nogle stykker med samme format,

6DIP, og nogenlunde de samme specs. Dog har de en noget lavere kontrolspænding, 1-2V. En faglig vurdering af dette vil være yderst værdsat!:-)

Her er relæet, der står i "opskriften":

formatting link

Kan nogle af disse bruges?

formatting link

Mvh Linde

Reply to
Linde
Loading thread data ...

Hej Linde

Ikke for noget, men du er klar over at det ikke er relæer i normal forstand, det er solid state relæer, altså halvleder relæer. Ingen spole og kontakt, men en optostyret fet.

--
Mvh
Max
Reply to
Max

"Max" skrev i meddelelsen news:4cf645f2$0$56796$ snipped-for-privacy@dtext02.news.tele.dk...

Jo, det er jeg klar over. Har ikke helt terminologien på plads endnu:-). Når jeg skrev spole var det mere fordi, jeg har et større relæ liggende, med et diagram trykt på undersiden...så hang "spole" bare ved, efter længere tids stirren på diagrammet:-). Så har jeg bare antaget, at funktionen i bund og grund er den samme.

Mvh Linde

Reply to
Linde

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.