Er der nogen som kan forklare dette.

Jeg har ind i mellem et problem når jeg ætser print. Det er som om der er områder/plamager i kobberet som ikke kan ætses, også selv om kobberet ser anløbent ud (ikke efterladt fotoresist).

For at få fjernet disse områder er jeg nød til at efterlade printet meget længe i suppen , som for øvrigt er en opløsning af finætse krystal. Det skal ligge så længe, at tiltænkte baner begynder at forsvinde. Jeg bruger et opvarmet ætse kar fra Wellerman. Printene er positive fotoprint, af efter sigende god kvalitet og af nyere dato.

Det er ikke alle print der opfører sig på denne måde, det sker blot ind i mellem.

Hvad hulen gør jeg galt??

Venlig hilsen

Hans

Reply to
Hans
Loading thread data ...

Hejsa

Kort sagt, du belyser en lille smule for kort tid, så simpelt er det, jeg har selv oplevet det, og kan nemt løses ved lidt længere belysning.

Mvh Hauge

Reply to
Hauge [8250]

Hvis det er alt, vil jeg med risiko for at skræmme livet af dig, udråbe dig til dagens skat. Det ville være pragtfuldt hvis det blot er det. Halvdelen af printene står knivskarpt og så kommer der ind i mellem sådan nogle øv print - som napper toppen af ens gode humør. Tak skal du have.

Venligst Hans

Reply to
Hans

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.