editor

Hej jeg ved ikke om det er "lovligt" at benytte denne NG, men har da set at der har været lignende emner oppe, så jeg prøver.. Jeg ville høre om der var en der kunne anbefale en editor til c. jeg har ikke speciel stor erfaring med forskellige editor, så jeg er ikke helt sikker på hvad jeg går efter, den skal bare kunne det basale for en editor og så må der gerne være mulighed for at koble den sammen en compiler "Htech's" (har den).

I øjeblikket anvender jeg MPLAB fra microchip som editor,compiler og debugger. Så det ville jo være rart hvis man kunne finde en anden editor / IDE hvor det var muligt at editer compiler og debugge. Om det er muligt er jeg ikke klar over, men der må være andre i samme situation for MPLAB er ikke særlig god.

På forhånd tak...

Reply to
Gizmo
Loading thread data ...

at

Jeg synes "Multiedit" er en svært god editor for alle programeringsformål. Du kan integrere enhvær kompilator inn i programmet, eller programmerer. (den editerer og debugger HTML)

Editoren er meget dynamisk, men det krever på sin side at du studerer help-oppslagene.

Jeg synes editoren er billig, bruker versjon 6.

HM

Reply to
Harald Mossige

TextPad, UltraEdit, Brief, F (sorry den hedder det :-)) eller CodeWright og så måske Borlands gamle DOS IDE'er (dem bruger jeg stadigt da det er mest behageligt for øjnene på lang sigt).

Reply to
Klavs Rommedahl

Hej,

PFE (Programmers FIle Editor)

Kan integreres med hvad som helst, kører under DOS og alle Windows systemer, er klippestabil (selv de gamle betaversioner kørt under Win95 var umulige at få til at gå ned) og den er 100% gratis :)

PFE er "kun" en (tekst)editor, men den kan sættes til at afvikle de andre programmer.

--
Venlig hilsen,
Søren
 Click to see the full signature
Reply to
Søren

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.