Datalogger til elmåler

Hej,

Det har flere gange været fremme, at man kan kigge på en elmåler med en laserpointer. Det er IKKE opgaven denne gang. Jeg har en måler med pulsudgang. 100 pulser pr kWh.

Min opgave er at finde een eller anden datalogger, der kan opsamle det, og gemme i et PC-læsbart format. Den må gerne kunne logge på et memorykort og gemme f.x. en måned ad gangen, med ca 1/4 times interval

-og OK: kan den sidde på en DIN skinne i samme kasse som måleren er det prfkt. Ren luxus hvis den kan fjernaflæses dagligt over netværk :-)

Jeg er IKKE interesseret i selvbyg, da jeg har rigeligt at få tiden til at gå med. Pris: Gerne under 3.000kr, og jeg skal kun bruge den ene til mit jordvarme.

Bo //

Reply to
Bo Bjerre
Loading thread data ...

Hej!

Bo Bjerre wrote: ...

Var en forespørgsel i dk.teknik.el så ikke smartere? Herinde sidder alle os selvbyggere jo, og denne gruppe (dvs. .elektronik) er beregnet til det efter min mening.

--
Mvh, Kim Voss Schrader
Reply to
Kim Voss Schrader

Jeg pRØVer da :-)

Bo //

Reply to
Bo Bjerre

Bo Bjerre skrev:

Rimelig lidt selvbyg med en SBC65EC, og nogle kode ændringer, men det er stadig ikke bare en færdig løsning.

Overstående er 600kr med ethernet, og hardware mæssigt mangler den bare at få tilkoblet udgangen fra måleren til dens hunstik (pin array). Den har dog ingen RTC, så det skal også tilføjes eller der skal bruges noget andet som tids tager, hvis cpu ikke er præcis nok.

/Jan

Reply to
Jan Nielsen

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.