brugtbutik for detailhandelsting og elektronik?

Vi har en lille butik, der s=E6lger =F8kologiske varer og ynder at udstyre biksen med billigt inventar og elektronik. Findes der en brugtbutik med brugte detailhandelsinventar og elektronik? Eller en hjemmeside a la dba.dk?

Reply to
hygum
Loading thread data ...

hvad er det præcis du efterspørger? "ynder at udstyre biksen med billigt inventar og elektronik" ???

--
mvh
Rasmus
 Click to see the full signature
Reply to
Rasmus M. Jensen

yre

ja hvad tror du? scannere, v=E6gte, hylder osv, ting der er nyttige i en detailhandel

Reply to
hygum

Hej hygum

Og du vil have hjælp, glem det.

--
Mvh Max
Reply to
Max

"hygum" skrev i en meddelelse news: snipped-for-privacy@o38g2000hse.googlegroups.com...

Er det mon en gætte-konkurance?

Tja, jeg ville ikke selv have gættet at "inventar og elektronik" dækkede over at du manglede "scannere, vægte, hylder" ;o) Måske du skulle prøve at formulere dig lidt tydeligere, og undlade at være arrogant når der spørges ind til hvad det egentligt er du spørger om.

Reply to
Allan Soerensen

hygum skriver:

Det er jo ret svært at gætte, ellers havde han nok ikke spurgt.

Ligefrem flere vægte ?

Klaus

--
  Modelbane Europas hjemmeside: http://www.modelbaneeuropa.hadsten.dk
  Modeltog, internet, gratis spambekæmpelse, elektronik og andet:
 Click to see the full signature
Reply to
Klaus D. Mikkelsen

Sikkert fordi du opfører dig som idiot. Men det burde du da kunne se ud af de andre indlæg i tråden.

/Hauge

Reply to
Hauge

Hej hygum

Fordi du opføre dig arrogant og tror andre er tankelæsere. Husk at kvaliteten af de svar du får er den samme som kvaliteten af den måde du formulere dine spørgsmål.

--
Mvh Max
Reply to
Max

af

Reply to
hygum

Hej hygum

Fint, så prøv at fortælle lidt, hvad er det i sælger, strikkegarn eller grønsager ? Hvor i landet befinder i jer, det er jo dyrt at transportere inventar. Kan du fortælle lidt mere om hvad det er i har brug for, f.eks. hvilken type hylder i har brug for, er det pallereoler eller til grønsager. Og specificer lidt nærmere hvad du mener med elektronisk udstyr.

--
Mvh Max
Reply to
Max

Ok, det er =F8kologiske f=F8devarer. Vi har f=F8devarer indenfor de fleste af de kategorier, man ogs=E5 kan finde i en brugs: Konserves, =F8l vand og vin, frisk frugt og gr=F8nt, k=F8d og gr=F8nt p=E5 frost, mejerivarer, reng=F8ring, br=F8d, snack, chokolade. Det eneste vi ikke har i forhold til normal daglighandel er en friske slagtervarer (som jeg lige husker min lokale brugs).

Vi befinder os i gedved mellem horsens og skanderborg.

Vi bruger fortrinsvist klassiske ABC-reoler som hylder, og noget i en stil vil vi gerne forts=E6tte med. Men vi har en dr=F8m om at have gennemsigtige hyldeforkanter til stregkode/prislabels, og i den forbindelse skal man nok over i alm metalhylder, der sidder p=E5 metalstiger, hvilket dog ikke vil v=E6re s=E5 k=F8nt.

K=F8l og frys kan vi bruge, is=E6r skabsfrysere.

Elektronisk har vi brug for is=E6r en eller flere h=E5ndscannere, helst tr=E5dl=F8se - eller andre former for scannere. Kasseapparat m=E5ske. Printer eller labelprinter. V=E6gt med stregkodelabel-print. Det skal helst kunne forbindes til PC det hele.

Udend=F8rs affaldsopbevaring, sm=E5 containere f.eks.

Men der er dog ikke noget af alt det her, vi decideret mangler. Og visse mangler kan det v=E6re, vi ikke er klar over. N=E5r vi leder efter et sted med brugte ting, er det ogs=E5 for at se, hvad der er der, og udfra udvalget tage stilling til, hvad vi vil investere i. Som at g=E5 i Bilka og shoppe uden at v=E6re s=E6rlig klar over, hvad man har brug for og s=E5 derinde finde og k=F8be nogle n=F8dvendige ting.

Tak for din interesse.

Reply to
hygum

Flere af onlinestederne har en kategori der hedder butiksinventar eller lignende. Se f.eks. på dba.dk qxl.dk guloggratis.dk papkassen.dk brugtgrej.dk storskrald.dk

/Lars Sommer

Reply to
Lars Sommer

Hej hygum

Du bliver nødt til at give en rigtig adresse nu, eller en link, det virker jo interessant da jeg bor i Horsens.

Jeg skal lige på fjernlageret, jeg har måske et par stregkodescannere, godt nok med kabel, men de er billige.

Ja, velbekomme. Jeg har personlig ikke det store at tilbyde jer, men nu har du da fået sat et par spørgsmål op der måske giver respons fra andre.

--
Mvh Max
Reply to
Max

DOH...

--
mvh
Rasmus
 Click to see the full signature
Reply to
Rasmus M. Jensen

Det lyder rigtig interessant!

Vi er officielt blot en > Hej hygum

Reply to
hygum

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.