B&O L2800 med fokus problem

Hej,

Jeg har s=F8gt tilbage i gruppe historien for at pr=F8ve at finde ligende problemer og svar. Gruppen har jo en historie med mange B&O indl=E6g. Desv=E6rre fandt jeg ikke et ligende problem, s=E5 derfor dette indl=E6g. Min k=E6reste har s=E5dan et tv, som lige fra man t=E6nder det st=E5r og glider i fokus. Den g=E5r fra at v=E6re helt spot on til at v=E6re meget ude at fokus og tilbage ingen p=E5 ca 2-3 sekunder.

Jeg har ikke haft =E5bnet for den endnu, da jeg ikke er den store haj til at rode i fjernsyn. S=E5 hvis nogen kan genkende problemet og give mig et lille hint inden jeg begynder operationen, s=E5 ville det v=E6re helt i top.

P=E5 forh=E5nd tak!

Reply to
Trace
Loading thread data ...

Hej!

Trace wrote: >

Det er sikkert fokus-potmeteret som driver pga. alderen/snavs. Prøv at massere det frem og tilbage og se om det hjælper. Det sidder på højspændingstrafoen (markeret med "Focus") - brug en isoleret skruetrækker når du justerer!

Efterfølgende sørger du for tv'et er varmet op (har kørt min. 30 min), skifter til teksttv og justerer til maksimal skarphed i _midten_ af billedet.

--
Mvh, Kim "Modified to fail" Schrader
Reply to
Kim Voss Schrader

Hej igen,

Jeg har prøvet at åbne dyret, men kan ikke finde det pot meter du omtaler. Så tog jeg et billede af højspændingsdelen så er der måske nogen der kan guide mig lidt nærmere.

formatting link
formatting link

På forhånd tak!

Kim Voss Schrader wrote:

Reply to
Jan Thogersen

...

Sidder på højspændingstrafoen - den store grå sjover nederst til højre. Een af skruerne er markeret med "Focus". Potmeteret peger nedaf på dit foto :)

--
Mvh, Kim "Modified to fail" Schrader
Reply to
Kim Voss Schrader

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.