Uni-Trend ut 70b

Nekako sam se zagledao u èipoteki u unimer UT-70B pa evo ako ima netko ne¹to slièno da napi¹e kakav je software, da li radi dobro, opæenito kakva je kvaliteta dotiènih instrumenata itd.

Naravno nije mi za neku profi upotrebu .

pozdrav

Reply to
Chipps
Loading thread data ...

Ja imam UT70C (nije kupljen u chipoteci) ;). Instrument je odlièan i dosta kvalitetan, koristim ga svaki dan i veæ je pre¾ivio desetak mojih pogre¹aka bez problema. Stvarno je super, jedino izbaci onu kinesku bateriju koja doðe s njim...

Iskreno nikada vi¹e nebih kupio Metex ili sl., na metexu mi nikad nije proradila veza s PC-om jer je prestar. UT ti koristi IR vezu s raèunalom pa tako ako ne¹to poðe po zlu nemo¾e¹ skuriti skupi laptop ili neko drugo raèunalo.

Nije vezano uz instrument no kad pogleda¹ na CD-u koji dobi¹ "video tour" tvornice sve rade klinici do 15 g ;).

No obavezno kad kupi¹ instrument otvori ga i poèisti smeæe kod lemova za display (to je ruèno lemljeno pa je sve natackano i puno kuglica) i izbaci ostale komadiæe ¾ica i sl iznutra.

odasd pa nadalje samo UNI-TREND..

Vjeruj da je veoma dobar i za profi.

Neka fluke fanovi polude ;) Kre¹o

Reply to
Kre¹o Bukviæ

Pridruzujem se komentarima. Imam dva UNI-T UT60A i UT70A. Jedan je full-manual a drugi full auto-range. Imam i Metexa sa 4+1/2 digita (to mu je jedina prednost). UT70A ima i mjerenje induktiviteta sto se rijetko nadje na univerzalcima. I cak ga mjeri iznenadjujuce precizno. Sve to kupljeno za smijesnu lovu u Chipoteci. Eh, da UT70A ima osvijetljenje displaya a UT60A ima infra-red vezu sa PC-jem koja radi odlicno. Jedino im software nije bas nesto tako da sam krenuo pisati sam software za data-logging.

UNI-T - za sada o njima sve najbolje.

Reply to
Svemirko

Kre±o Bukviæ je napisao/la ovo:

koja je razlika izmedju pojesinih serija (30, 40, 50, 60, 70)?

Reply to
Spuzva

Pozdrav,

serija 70 ti je ajmo reæi najmodernija a ni¾e manje. Kre¹o

Reply to
Kre¹o Bukviæ

hvala na odgovorima, najvjerovatnije æu kupiti 70B ili 70C. Kod B mi je interesantno mjerenje temprature a kod C neke druge stvari. A je isto dobar zbog induktiviteta ali nije auto range...

Reply to
Chipps

Kre±o Bukviæ je napisao/la ovo:

di si ti svoj nabavio?

Reply to
Spuzva

Kupio sam ga u elektromaterijalu, zan¹ kako ja volim chipoteku ;)

Kre¹o

Reply to
Kre¹o Bukviæ

Moze li se znat koja mu je cijena? Ta IR veza je zanimljiva...

--
To make great steps,
We should not only act,
 Click to see the full signature
Reply to
Vedran Grubac

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.