Sto mi predlazete za diplomski?

Stabilizirani ispravljac? :))))))))))

--
www.elektronka.com
Reply to
Ivan Matacic
Loading thread data ...

Promijeni fakultet - ako ne zna¹ ¹to hoæe¹ a pred diplomskim si, ¹to radi¹ tu?

- Jura

Reply to
Jura

"Jura"

Ispunjava tatine i mamine ¾elje :(

Reply to
miha

Dakle, teorijski bih trebao obraditi nesto od tema tipa, pojacala svih klasa, oscilatori, mikrofoni, zvucnici, laseri, uzv ili nesto s cime u zivotu u poslu imam kontakata, a da je vezano uz analogne sklopove i elektronièke sklopove ili tako nekako. Postoje i odstupanja, tako su studenti kod tog profe redovito radili i diplomske u suradnji sa firmama u kojima rade...Sto je od gorespomenutih stvari ili mozda nesto sto vi preporucujete bogato popraceno literaturom tako da mogu iz nje izvuci konstruktivnih i korisnih 25 strana teksta. Eto tako nekako, u maloj sam nedoumici pa trazim misljenje, a ovo je vase podrucje. Hvala.

Reply to
someone

Pitanje ti je dost gadno jerbo nekome od nas su sve teme lagane,neke vise a neke manje poznate..preporucujem ti da krenes s temom o kojoj ti vec nesto znas odnosno o kojoj vise znas nego o drugoj(temi)..po meni se zvucnici cine laganim za obraditi jerbo ima dosta literature i konkretnih stvari sto ces naci vec preko google-a ALI opet ti kazem sve je to subjektivno...et et..

Reply to
Cimba_os

Mozda mu samo treba papir? :)

Reply to
Lucky

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.