R: Eksterni UMTS/EDGE/GPRS modem

Gdje u Hrvatskoj nabaviti samostalni GPRS/EDGE/UMTS primopredajnik koji na sebi ima RS232 i/ili Ethernet prikljucak, za rad u vanjskim uvjetima (-20 oC i slicno)?

Hvala!

m.

Reply to
marko
Loading thread data ...

Mon, 16 Jul 2007 15:18:21 +0200, njegovo velièanstvo marko u svojoj poruci nakon puno razmi¹ljanja napisao je ove mudre rijeèi koje glase:

ako si jo¹ u ¹koli postoji be¾ièni VIPov internet sa popustom 50% ako donese¹ potvrdu o ¹kolovanju, a ako nisi, plaæa¹ punu cijenu. provjeri na vmc.vipnet.hr

Reply to
Mario

Mislim da te plasticne spravice sto vip daje ne mogu pouzdano raditi na

-20C :)

Reply to
Lucky

"> ako si jo¹ u ¹koli postoji be¾ièni VIPov internet sa popustom 50% ako

Hehe...daleko sam ti ja od skole :))

Ovo sto mi treba je profesionalna oprema koja ce biti prepustena sirovoj prirodi Gorskog Kotara i Like, a ne igracke i poluproizvodi od VIPa.

Vidim da to vani kosta u protuvrijednosti od 6000 do 10000 kn pa me zanima tko to uvozi u Hrvatsku ili cu ja biti prvi jer mi hitno treba :) Dakle, iskustva su dobrodosla ako ih tko ima s time ili firma koja se bavi s takvim rjesenjima slobodno nek me kontaktira na marko (na) crobiz (ovdjeidetocka) com

Hvala!

m.

Reply to
marko

oC

Jesi razmisljao o obicnom modulu kojeg ugradis u neku kutiju s grijanjem?

Reply to
megamusic

Jesam. Napajam se pomocu solarnih panela i grijanje je problem.

Reply to
marko

Mon, 16 Jul 2007 20:30:54 +0200, njegovo velièanstvo Lucky u svojoj poruci nakon puno razmi¹ljanja napisao je ove mudre rijeèi koje glase:

Jednom æu ga ostaviti pa æemo vidjeti...i to u sred zime na -25 do -30

Reply to
Mario

Ako se modul pri radu i najmanje grije, dobra izolacija i dodatno grijanje nije problem. Ako ne, a recimo solarni paneli imaju koji Wat snage vi¹ka, stavi¹ najobièniju ¾aruljicu sa ¾arnom niti na nekakav termostat. Vrlo jednostavno i efikasno.

Reply to
Darko_SWL

oC

formatting link
- nude razne Siemensove GSM terminale pa provjeri kod njih dali ti ne=9Ato odgovara

Reply to
micromatic

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.