pistanje u tv-u?

problem mi se pojavio u 2 tv-a. nakon nekog vremena pocne mi pistati nesto u tv-u. cim samo malo napnem desni kraj tv-a on prestane. to je pomagalo jedno vrjeme, sad vise ni podmetanje ne djeluje. ovak laicki bi rekao da negdje neki kontakt zeza. ako tko zna sto bi to odredeno bilo da ne lutam?

Reply to
..boris..
Loading thread data ...

imam isti problem na sonyju, mislim da stvar nije u elektronici vec u tome da je sama kutija u rezonanaciji s necim pa ona pisti, sad mi je palo na pamet da je probam jace zasarafit, al prekasno je... bum sutra pa javim dal je upalilo

Reply to
matija
u

jedno

sviraju ti zavojnice u horizontali ili otklonski.ako je 100Hz onda bi moglo biti zajxxx sa otklonskim.

pozdrav hrvoje

Reply to
Hrvoje Aras

******************************************* Zavojnice u HOR ili otklon??????, pa ka¾e da kad je napinao desni kraj je prestajalo..... svira ti mre¾ni trafo, treba ga prelemiti ili malo podlo¾iti! Levak
Reply to
Predrag Levak - 9a3zi

to u danasnje vrijeme puno znaci.sad moras imati jogi jer svaka druga bez poklopca klima i nesmijes je ni krivo pogledati da ne zavrsi na podu.dok je ne otvori i poslusa stetoskopom... a sto se otklonskoga tice - 3-4 tubice loctite-a rjesavaju i taj problem.

pozdrav hrvoje

Reply to
Hrvoje Aras

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.