QUADRO TV i glasnoca zvuka na AV ulazu..

Imam cudni problem sa TV-om. Naime kad prikljucim nesto (PSX ili DVD) na AV ulaz sa strane sve radi OK sto se tice video signala, ali je audio stravicno tih i da bi se ista culo potrebno je podebljat volume do

80% pa i vise.. Inace problem je novijeg datuma i do prije nekog vremena je sve dobro radilo.. Preko SCART-a tog problema nema.

Problem i ne bi bio toliko izrazen da klinci ne prebace na AV, upale PSX, pojacaju volume do daske te ga, nakon sto im dosadi, ugase.. Par sati kasnije nevina zrtva pali TV i koji vise nije na AV-u te postaje gluha :)) na par minuta, a o ostecenim prozorima i da ne govorimo..

E sad.. Prije nego mrcinu odbacim serviseru zanima je jel moguce da se nesto rastimalo u postavkama samog TV-a, tj. da li se to mozda moze nastimati putem servisnog menija ?! Uspio sam uci u service mode (menu, menu, q-view, mute), ali mi je 90% opcija nepoznanica.. Ima li negdje na Netu opis tih opcija ili mozda cak servis manual ?

Thnx

Reply to
Adnis
Loading thread data ...

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.