Jedna bolesna ideja.....

Vec duze vrijeme razmisljam napraviti multimedialno racunalo (dakle za pustanje mjuze preko DVD-a ili direktno s harda) ali mi se ne svidja ono rjesenje sa 2x16 displejem i PIC-om, a imam jedan prastari Olympus neispravni fotic koji ima LCD monitor na sebi... Da li bi netko znao kako bi se to moglo spojiti na VGA karticu (ili mozda na neki drugi nacin??) i da mi se WIN normalno dizu a eventualno upravljanje vrsim preko tog mini monitora? Da li je ti netko radio ili ima ideju?? Ili mozda ekran od mobitela?

Reply to
Zok
Loading thread data ...

mozda da probas lcd od kakvog rucnog sata......salim se uzmi onaj mali 7" s video in-om i neki daljinac (tak slicno imam ja u autu rijesen pc) ili neki touchscreen lcd..eto pozz

Reply to
KC Hunter

To je prekomplicirano, tesko da to mozes polotat, i ne ispèati se razvijat za neki mp3 player. MP3 playera ima za bagatelu. Dok ti to razvijes, bit ce mp3 playeri sa tolikom memorijom da neces imati dosta muzike za popunit je.

Reply to
Petar Bjelèiæ

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.