ICC AVR C compiler

Kupujem verziju 7.12 koja podrzava 128k i 256k velicinu programa. Ponude ako netko ima...hvala!

--
Miroslav Karabelj,
voditelj proizvodnje elektronièkih ureðaja
 Click to see the full signature
Reply to
MKarabelj
Loading thread data ...

Ja ga koristim veæ dugo, fantastièan je. Pa ako ti treba, kupi ga kod proizvoðaèa

formatting link
, ne ku¾im kako ne zna¹?

--
=============================================
Rasprodaja elektronskih dijelova i sklopova
 Click to see the full signature
Reply to
coin

Kak nebi znao nego oni hoce placanje karticom a znas kakvi su glavesine u firmi kaj se tice placanja karticom oni jos uvijek vjeruju u ispunjavanje racuna rucno itd...

Reply to
MKarabelj

AVR studio je mukte ! Brzi ,bolji...... kompliciraniji...!!!! Pozdrav

Dr Wagner

Reply to
Bezimeni

Problem je kaj ja vec imam napisan kod u c-u koji zauzima odprilike 85% memorije ATMEGA128 a sad mi se bas to i ned prebacivat u assembler a i nisam bas na ti sa assemblerom ustvari mrzim assembler!

Reply to
MKarabelj

AVR studio, verzija 4 ima gadnih problema sa C++ runtimeovima, ako ima¹ sreæe, raditi æe nakon instalacije bez problema. Ako nema¹ sreæe, k'o ja (Instaliran Visual studio 2005 koji je ubacio svoje "new & improved" runtimeove), onda nakon kopanja po Internetu naðe¹ link na Atmelov website u Norve¹koj, gdje se nalazi beta nove verzije. S tim da na toj stranici nigdje ne postoji link, nego se prenosi po forumima "usmenom" predajom.

Reply to
Mario Malenica

Rje¹enje koje sam koristio zadnji put na 89S8253, kada sam ostao bez mjesta za kod - uzme¹ generirani hex, ubaci¹ disassembler i tra¾i¹ mrtve dijelove koda, kao i one dijelove koje compiler nepotrebno zakomplicira (kopiranje sadr¾aja registara i slièno).

Za optimiziranje brzine, potra¾i¹ instrukcije koje tro¹e dva ili vi¹e ciklusa za pristup u memoriju, a pristupaju na adrese na koje mo¾e¹ doæi instrukcijama koje tro¹e jedan ciklus.

Poro¹i¹ otprilike jedan radni dan na to.

Reply to
Mario Malenica

Ma nije da nema mjesta kod zauzima 50% memorije mozda 55% nije problem ima mamorije zato sam i iso na 128k (MEGA128) ali sam do sad koristio neki crackani damo joi ocito ipak neda vise od 50%... problem je samo u tome. A u ostalih 50% ja napisam jos cuda i codotvorce ako treba samo da mi i nakon 50% posto iskompajlira kako treba nego je jednostavno mikrokontroler mrtav... Sad sam platio pa cemo vidjet kad mi posalju licencu....za 350$ bi trebalo radit kak treba..

Reply to
MKarabelj

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.