Da li ima za kupiti ovako nesto?

Treba mi uredaj na kojem mogu narediti kada da propusti struju (nekoliko puta tokom dana, 20 ili vise), i da mogu isto tako narediti koliko dugo da pusta struju (recimo 30 sec, ili 1min, i sl.), ali da struje ima sekundu-dvije pa da je opet nema sekundu-dvije.

Recimo da mogu spojiti sijalicu i da treperi nekoliko sekundi, nekoliko puta na dan - kada ja odredim.

Ne treba mi za sijalicu, ali mora biti 220V, i imati uticnicu na kraju.

Da li nesto tako ima za kupiti, a da se ne mora sastavljati? A ako moram sastavljati, koliko bi me sve izaslo u kn?

Hrvoje.

Reply to
Hrvoje
Loading thread data ...

Jesi ga iskomplicirao :) Kompjuterska kontrola?

--
Time wounds all heels.
Reply to
TuVaD

To to treba kad odes na more da izgleda kao da je netko kod kuce ? :-)))) Jel ?

puta

Reply to
Neotion

Treba mi da bude "samostalno", tj. da mogu ukljuciti u bilo koju uticnicu. Samo to, da nenam jos sa necim zajebancije.

Da li ima nesto tako, a ako ne koliko bi doslo da se napravi?

Reply to
Hrvoje

Na pamet mi pada jedino vremenska sklopka. Digitalna. Utakne se u utiènicu i mo¾e se namjestiti za svaki dan u tjednu posebno. Samo ne znam da li vi¹e od 1 put dnevno. Imao sam negdje doma to. I onda se u to utakne ureðaj.

A za treperenje opet u to utaknuti astabil s trijakom. Komplikacija. Da li ba¹ mora treperiti?

--
I remember the first time I had sex - I kept the receipt.
Reply to
TuVaD

Na¹ao sam je. Ima 20 mjesta za programiranje (20 puta upali i ugasi u odreðeno vrijeme koje je definirano svaki dan, odreðen dan u tjednu, vikendom...) i random opciju. Sigurno ima za kupiti takvih stvari.

--
Time wounds all heels.
Reply to
TuVaD

"TuVaD" wrote

Kako se zove uredaj, firma koja prizvodi, bilo sta da mogu pitati?

Da li ima koja e-tragovina u HR da prodaje takve stvar, a da salju postom/pouzecem?

"astabil s trijakom" Sta je to, kako radi? Tako se bas zove, bas to da trazim? Ili ima jos neki uredaj gdje se moze namjestiti da pusta struju (220V) svakih par sekundi?

Reply to
Hrvoje

"Hrvoje" wrote

Ima: uzme¹ mali punjaè za autoakumulatore, njega u¹teka¹ na timer, na istosmjerniizlaz preko automata za zmigavce prikljucis halogenku a paralelno s njom relej 12/220V. halogenka ti se pali/gasi a s njom se ukopcava/iskopcava kontakt 220V na releju. E sad ako bas zelis jaca svjetla ili jos nesto drugo da radi na 220V onda to prikopcas tako da relej to ukapca-iskapca.Onda kad timer ukopca struju na punjacu pocinje igra: To sve se pali-gasi- zmiga - vrti u ritmu zmiganja halogenke. Treci nacin je da umjesto releja kupis jedan reflektor sa senzorom svjetla (220V) pa da upaljena halogenka aktivira taj senzor a on aktivira neku halogenku na 220V. Ako tu halogenku usmjeris da svjetli u drugu prostoriju i tamo montiras jos jedan takav sklop onda si otvaras neogranicene mogucnosti nadogradnje- samo moraju bit ili staklena vrata ili pod otvorena vrata podmetnes slapu. Eto vis' : nemo's jednostavnije ;)

Reply to
Zvrcko

Vremenska sklopka ili vremenski relej ili digitalni uklopni sat, ¹to ja znam. Poslao sam ti na bineries grupu slike. To je FiF (brand kuæanskih aparata - mikrovalne i sliène stvari.) Samo, ja sam kupio u Njemaèkoj pred par godina ovo tako da nemam pojma gdje bi se moglo naæi.

To neæe¹ nidje naæi, mislim. To mora¹ sam napraviti. Kako ne zna¹ ¹to je to, te¹ko æe¹ napraviti. To je sklop koji bi radio ono blinkanje.

Ali to pak treba u¹tekati na 12V isto kao i automat od ¾migavca koji ti je Zvrcko predlo¾io. Za ¹to ti to treba? Ako hoæe¹ paliti svjetla dok te nema doma onda ti je ovakav sat dovoljan.

--
How do you feel about women's rights?
I like either side of them.
Reply to
TuVaD

Chipoteka, 135 kn 3 utiènice. Pretraga timer digitalni

--
Here's to our wives and girlfriends...
...may they never meet!
Reply to
TuVaD

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.