aparat za co2

Pozdrav, ima li koja dobra du=B9a shemu od varmig aparata za co2 varenje. Krepala je elektronika (slike na linku). To=E8an model aparata neznam i problem je saznati, moram to odraditi za kolegu koji je u inozemstvu a dobio sam samo plo=E8u od aparata. Kvar je vidljiv na slikama. E sad ja trebam da netko uslika izgled vodova ovog izgorjelog dijela, i oznaku tranzistora na =E8o=B9ku plo=E8ice, i elementa odmah ispod tranzistora (pretpostavljam da je bio otpornik). Ostalo mogu rekonstruirati. Moram odrezati i napraviti novi dio plo=E8ice jer na jednom mjestu imam samo 5 vodova koje sije=E8em okomito, pa ne=E6e biti nikakav problem skrpati to. Na plo=E8i je oznaka VAR05 =20

470 900 058

Molim ako netko ima pristup tome da mi se javi. Hvala.

formatting link
formatting link
formatting link
formatting link
formatting link

Reply to
kristijan
Loading thread data ...

Pozdrav, imam ih ja nekoliko na poslu, nisam veæ dugo vidio tak izgorenu ploèu, sad se nikak nemogu sjetit al mislim da su za uljanik aparat, bum ti poslikao i javio koji su elementi

Reply to
vex_zg

u

m ti

spod

o,

E majstore samo javi broj acounta u banci da ti prebacim ne=B9to sredstava za pivo. Dvije tri slikice i meni dosta, a za pivo samo javi kak da ti platim.

Reply to
kristijan

Pa ak ces iskreno to i nije tak strasno izgorilo . Iz ovih par slicica se da zakljucit kud idu a sam tranzistor obrisati i pod pocvecalo i vjerujem da bi se dalo iscitai drugi dio ( vazniji ) oznake !

ti

E majstore samo javi broj acounta u banci da ti prebacim ne¹to sredstava za pivo. Dvije tri slikice i meni dosta, a za pivo samo javi kak da ti platim.

Reply to
Komsic

da

bi

enu

bum

.

ta

g

ispod

ito,

Uz to kaj je nemogu=E8e is=E8itati oznaku na tiristoru a ne tranzistoru, jedan otpornik je doslovno ispario iz plo=E8ice, pa osim ak si vidovit ne vidim na=E8ina kak to slo=BEiti. Da se radi o tiristoru sam saznao tek kad mi je Vex_zg poslao slike i dao oznake elemenata, i onda sam pogledao data=B9it o =E8emu se to zapravo radi. Taj dio plo=E8ice sam odrezal po punoj =B9irini i napravil novi, sad je ok.

Reply to
kristijan

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.