Incomplete boot

Do you have a question? Post it now! No Registration Necessary

Translate This Thread From English to

Threaded View
Hello all,

[PPC/Buildroot/busybox/uClibc setup]

Not sure where to post this, but I have a bunch of embedded cards and
sometimes the boot doesn't complete (some of the /etc/init.d/ scripts are
not launched). I'm trying to figure out the cause as it seems completely
random. The only thing different in the logs is the following:

Jul 27 12:00:08 genepi19 user.notice kernel: klogd: exiting
Jul 27 12:00:09 genepi19 syslog.info syslogd exiting


NFS is not completely reliable. I see a whole bunch of the following
messages but tracking the cause a couple months back proved fruitless:

Jul 27 12:01:40 genepi19 user.notice kernel: [   77.765353] nfs: server
192.168.1.185 not responding, still trying
Jul 27 12:01:40 genepi19 user.notice kernel: [   77.773426] nfs: server
192.168.1.185 OK
--
Guillaume Dargaud
http://www.gdargaud.net /



Re: Incomplete boot
On Jul 27, 5:40A0%pm, "Guillaume Dargaud"
Quoted text here. Click to load it

Hello Guilaume Dargaud,
                                     Just a guess.. try debugging from
the disk access point of view as NFS is involved. It could be some
network related issue.

Cheers,
Kaushal.

Re: Incomplete boot

Quoted text here. Click to load it
Try a different filesystem does it work better?

Quoted text here. Click to load it
Yep, see the first comment.

And, on a human level, the tag line takes on a whole new perspective
for me as I get older.

--
// This is my opinion.

Site Timeline