Mitsubishi HS-521V(E)

Hallo Hobbyisten,

Nu heeft mijn eigen video Mitsubishi HS-521V problemen. Hij wilde op een gegeven moment niet meer voor of achteruit spoelen. En gaf een gierend geluid, net of er iets slipte. Heb het loopwerk er in zijn geheel uitgehaald en daar lag de grote snaar los onderin. Heb een andere snaar gekocht, en de boel weer in elkaar met het idee nu is het weer goed. Maar het geluid is hetzelfde en hij wil nog niet voor of achteruit spoelen Als ik er een band in doe wordt hij wel ingeregen en bij play gaat hij draaien.

Nu zit er ook nog een snaar in die veel kleiner is, zou die ook nog vervangen moeten worden of heeft die er niets mee te maken? Of moet ik het probleen heel ergens anders zoeken.

Het is een snaar die ter plekke naar het voorbeeld van de oude snaar (maar nu iets kleiner) in de winkel is gemaakt door de winkelier, zou die soms slippen.

Hessel

Reply to
Hessel de Greeuw
Loading thread data ...

Je zou met alcohol de wieltjes waar de snaar overheen loopt eens goed kunnen ontvetten. De snaar zelf kun je met talkpoeder ontdoen van vet en troep. Daarna kun je hem met alcohol (max 70%) verder schoonmaken. Vaak doen de snaren het na deze behandeling weer, zeker als je ze goed in conditie houdt (en dus regelmatig gebruikt).

Rick.

Reply to
rick2910

Hallo Rick,

Bedankt voor je reactie, het heeft even tijd nodig gehad. Heb het van de week geprobeerd, maar het heeft niet geholpen. Het lijkt net of er nog iets anders aan het slippen is. Alleen kan ik niet zien wat er slipt omdat hij het alleen doet als hij dicht is.

Hessel

schreef in bericht news: snipped-for-privacy@o30g2000vbc.googlegroups.com...

Reply to
Hessel de Greeuw

"Hessel de Greeuw" schreef in bericht news:d9bd9$4a0d3183$546990f7$ snipped-for-privacy@cache60.multikabel.net...

Bij de take-up roller zit vaak een vilten slipbegrenzer, als die glad is kan je er een nieuwe zelfklever opplakken.

Maurits

Reply to
Maurits

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.