TFT Controller enhed

Halløj!

Jeg har gang i et (synes jeg selv) spændende og sjovt projekt. I forbindelse med ombygning og renovering af mit køkken har jeg besluttet mig, at jeg vil bygge en skærm/computer ind i væggen så jeg kan se TV og browse i mit køkken ;-).

Jeg har en defekt fladskærm stående hvor selve TFT enheden skulle virke perfekt, men hvor controller boardet er stået af (tænk jer - det gik fandme løs inde i skærmen fordi boardet var sat fast med dobbeltklæbende gummipuder!!!).

Umiddelbart ville jeg jo mene, at det dyreste i sådan en skærm må være TFT enheden mens Mermaid, der producerer skærmen mener at det er fornuftigt at tage ca. 1.300,- ex. moms for en ny controller enhed. For den slags penge kan jeg jo næsten købe en helt ny skærm, så det giver ikke megen mening.

Jeg har prøvet at kontakte en række virksomheder rundt om i verden som laver og forhandler controller boards, men ingen (!) af dem har reageret på mine forespørgsler :-(

Spørgsmålet er så om der er nogle af jer, der har erfaringer med alternativ styring af en TFT enhed?

--
Tony
Reply to
Tony Lorentzen
Loading thread data ...

Du kunne eventuelt spørge i: news://dk.marked.privat.edb.ekstern om der ikke var nogen der havde en lignende skærm liggende, hvor TFT-enheden var død... Kunne da være et forsøg værd :)

Reply to
Casper Bang

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.