Strømstyrke til digitalkamera

Hej gruppe!

Jeg postede følgende spørgsmål i dk.fritid.foto:

Jeg vil lige høre om nogen af jer ved hvor meget strøm Minolta Dimage > X20 skal bruge fra den eksterne strømforsyning. Jeg ved man kan købe > en adapter som hedder "Adapter AC 6LE", men den koster 400-500 kroner. > Man kan sikkert få en adapter langt billigere i en hvilken som helst > elektronikforretning, men det kræver at man ved hvor mange milliampere > (mA) kameraet skal bruge. Da jeg spurgte i en forretning fik jeg at > vide at man kan brænde både adapter og kamera af hvis ikke man bruger > den rigtige strømstyrke.

og fik følgende svar:

Hmm jeg har et X20 (til salg), den brugte 1000 mAh batterierne på ca

den

halve time jeg sad og legede med alle menuerne. Så hvis batterierne

stadig

er ok kan X20 vel bruge ca 2 A / 2.4V.

Jeg kan godt se det rimelige i regnestykket, men er det sikkert at anvende det til at udlede adapterens strømstyrke?

Mvh Lyserg

Reply to
lyserg
Loading thread data ...

Hej Lyserg

Det regnestykke er ikke rimeligt, Minolta opgiver batterilevetiden til

260 minutter med alkalinebatterier.

Adaptorens strømstyrke har intet at sige med hensyn til at brænde kamera og batter af, det eneste der kan ske er at hvis strømstyrken ikke er stor nok, ja så kan adaptoren ikke trække kameraet. I henhold til Specifikationerne fra Minolta skal du bruge en adaptor der afgiver en "spænding" på 3 Volt jævnstrøm, Spændingen skal passe da en for høj spænding kan ødelægge kameraet. Med hensyn til strømstyrken vil 250 milliAmpere nok være OK.

Så det du skal have fat i er en adaptor på 3VDC/250mA (min)

Mvh Max

Reply to
Max

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.