Simulering af 4046 !?

Hej

Jeg sidder og "leger" lidt med multisim men jeg kan ikke finde en CD4046 PLL kreds og ej heller på nettet :( den som er indbygget i multisim ønsker jeg ikke at bruge da jeg har CD4046 liggende i skuffen og gerne vil prøve nogle ting af med denne før jeg køber komponenter hjem til et "real world" forsøg med den ..

Nogen som har set en simulerings fil til den kreds ?

/madsen

Reply to
Lasse Madsen
Loading thread data ...

Skulle det evt. være sådan, at der findes 74HC4046 eller 74HCT4046, for det er bare andre versioner af 4046..

Mvh Hauge

Reply to
Hauge

PLL

køber

Tjah...

formatting link
formatting link

-og kan det ikke hjælpe vil jeg gerne udvikle en model til dig ($$)

Bo //

Reply to
Bo Bjerre

Hej Bo...

Sådan af ren nysgerrighed ... kan det ladesig gøre at udvikle en 100% identisk simulerings model af den kreds så den opfører sig på samme måde i ens simulerings program som i virkeligheden jeg ville formode at der var mange parametre man ikke kunne gengive i form af kurver osv. ?

og endnu mere af ren nysgerrighed hvad tror du det ville koste at lave den model ? (bare et slag på tasken - men indtil videre må jeg nok hellere finde den frem for økonomien er som klaus's dankort - meget tyndslidt hehe)

/lasse

Reply to
Lasse Madsen

Man kan ikke lave noget, der er 100%, men det kan komme tæt på. Da man ikke kan få at vide præcist hvordan de enkelte transistorer indeni kredsen er opbygget, må man lave en "behavioral" model, altså een, der opfører sig som den skal. Den er typisk bygget af nogle logiske funktionsblokke og nogle matematik blokke.

finde

Jeg vil gerne give dig et tilbud på udvikling af modellen, men så må du kontakte mig uden om denne gruppe. Jeg har for mange år siden udviklet en model for NE565, hvor fejlene lå indenfor ganske få procent.

Bo //

Reply to
Bo Bjerre

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.