PCB Layout program ?

Hej.

Jeg kunne egentlig godt bruge et PCB layout program til at lave et print - og har kigget på CadSoft's Eagle ... problemet er blot, at det i gratis-udgaven "kun" kan klare print på 8x10 cm .... og jeg skal egentlig op i europa-kort størrelse (16x10 cm)... Og US$125 for at lave et enkelt layout virker lidt pebret.. Fordelen ved Eagle er, at schematic delen hænger sammen med layout delen, så netlisten overføres (og man derved undgår at få noget sat forkert sammen i forhold til diagrammet)

Er der nogen, der kender til andre løsninger ?

Jeg skal ikke have det færdige resultat ud som gerber-filer eller lignende - bare jeg kan lave en udprintning i 1:1 på en laser-printer - så klares resten via Press-n-peel ;-)

/Brian

Reply to
Brian Ipsen
Loading thread data ...

Brian Ipsen skrev i en meddelelse:

print -

op

layout

sammen

Måske du kunne bruge disse 2:

formatting link
og
formatting link

Hvis du tegner dit diagram i tinycad kan du exportere din Net-list til f.eks. Freepcb.

Begge programmer er freeware open-source programmer.

Jeg har ikke selv nogen erfaring med programmerne!

Mvh Gert K.

Reply to
GK

"Brian Ipsen" skrev i en meddelelse news:44f7c0d8$0$84039$ snipped-for-privacy@dtext01.news.tele.dk...

Der er Cadstar Express. Det er fuldt funktionsdygtigt, men begrænset i antallet af pins (300)og net (50). Men om det er nok kan du jo selv afgøre.

formatting link

Mvh

Peter Som selv bruger den betalte udgave på arbejde.

Reply to
Skovtrolden

Hej Brian

Hent Circad hos

formatting link
det kan hvad du gerne vil have men hensyn til sammenhæng mellem SCH og PCB delen via netlister. Der er ingen begrænsninger i størrelser, den eneste begrænsning i prøveudgaven er at den ikke kan udskrive Gerber.

Mvh Max

Reply to
Max

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.