Bak Sensor til bil

Hej.

Nu er jeg ikke den skarpeste, hellerikke til elektronik, men kan dog finde ud af lidt basis, kender standart komponenterne, ved hvad de gør, og kan bygge et løbelys med en arduino.

nu kommer udfordringen så, jeg har købt et baksensor sæt bil bilen (fruen låner sommetider bilen) der er 4 sensore mærket A, B, C, D og de skal sidde i de tilsvarende stik i styreboksen, hvor der så er en lang ledning ud til et panel med lysdioder, der viser hvor tæt man er på at ramme noget, men da jeg har en autoradio med bakkamera, som selv tænder når man sætter den i bakgear, og endnu en skærm i bilen (den originale) så kunne jeg godt tænke med at den så kunne vise et grafisk sensor billede (ligesom i nyrer vw) skærmen modtager enden composite eller VGA signal.

Nogle der kan give mig nogle hint til hvordan jeg kan lave sådan en løsning, jeg har googlet en del, men desværre uden at blive klogere...

Mvh Brian

Reply to
BP-Champ
Loading thread data ...

"BP-Champ" skrev i en meddelelse news:505b5b97$0$303$ snipped-for-privacy@dtext01.news.tele.dk...

Brainstorm:

Man kan tilsyneladende lave en videomixer med en arduino:

formatting link

Så kan du tage videosignalet fra bakkameraet, og lægge input fra sensorerne ind over, og sende til skærmen.

Og nu, du har fat i arduinoen, installer et accellorameter (sp?) , og optag x sekunder før og efter bilen påkører/påkøres :-)

Leif

Reply to
Leif Neland

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.