Zamolba za nekog sa EPROM programatorom iz ZG

Imam jednu staru maticnu (DFI PA61), ali mi je srcu draga :) no shebao se BIOS, da li bi mi netko htio flashati "novi" BIOS na programatoru, obzirom da to nemogu izvesti sam na kompu jer se isti ne boot-a? Dolazim u stan u vrijeme koje vama odgovara i placam pivo i cevape!!!! Moze i pizza ili lazanje ili grah s klobasom ;)..... po izboru!!!

Reply to
Zok
Loading thread data ...

dali sa da skopati sa ploce ili je zalotan ?

burke

Reply to
burke

Mo¾e se izvaditi, nalazi se u DIL 32 podno¾ju.... kao obièan EPROM...

Reply to
Zok

dakle kako sam tio odgovorio na binsima :)

no btw kad smo vec kod te ploce, meni jedino s c verzijom firmwarea radi normalno.. kakva su tvoja iskustva i imas li mozda e firmware za nju?

Reply to
discover

Nemrem ti nikaj reci........ dobio sam plocu od frenda, a ja sam nekaj zabrljao no bilo mi ju je zal baciti, iako vise nije delala... Znam da je SIGURNO stvar u BIOS-u..... Vidim da DFI ima samo "revision D" na svojim stranicama...... Da li si skidao BIOS od negdje drugdje ili si se ranije dokopao te verzije??

Reply to
Zok

ma nemam ni ja tu verziju, mislio sam da imas ti

Reply to
discover

Ponavljam molbu za programiranje...... obzirom da do sada nisam na¹ao neko rje¹enje. Dakle èevapi, pizza, lazanje ili ne¹to treæe i dalje su u igri! S pivom ofkors.......

Reply to
Zok

Ne mogu vjerovati da bas nitko nema..

--
--
-----
 Click to see the full signature
Reply to
Amaro

Ma ima.... ali se ljudi ne javljaju???? Dva-tri su mi poslali mail, no poslije toga nikaj..... Mislim, ku¾im da se ljudima ponekad neda, ali da ba¹ nitko nije raspolo¾en?

Reply to
Zok

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.