Tektronix osciloskop

Pozdrav!

trebam savjet.

Kupio bih DSO tektronixov i gledam malo po njihovom siteu pa me zanimaju neke stvari!

Nemogu nigdje pronaci podatak imaju li ti DSO (konkretno serije TDS 1000 i TDS 200) odvojena uzemljenja po kanalima (neovisno imaju li 4 ili 2 kanala)?? TO mi je vrlo bitno! Ima li netko neka iskustva sa time!

Dalje, zanima me gdje se u Zagrebu mogu kupiti takvi osciloskopi jer htio bi prije jasno malo pogledati kako stvar radi??

Hvala na odgovorima!

Reply to
Baroje
Loading thread data ...

Moj TDS290 nema. Sve je isto uzemljenje (test, oba kanala i triger).

-- Garry!

Reply to
coin

U seriji TDS ne postoje galvanski odvojeni kanali...svi su na uzemljenju. Galvanski odvojeni ulazi su u seriju TPS (TPS2012, TPS2014, TPS2024.

formatting link

bi

Moes kupiti kod

formatting link
al ga nemozes vidjeti jer se kupuje po principu: ti narucis od njih, oni naruce od farnella .... pa ti da 2-3 tjedna nakon placanja stigne roba. Mislim da nigdje u Hrvatskoj ne mozs pogledati pa kupiti osim u Chipoteci ... a i tamo ga mozes vidjeti samo u izlogu.

Reply to
Kresimir Pecnik

i

htio

Hvala!

ti TPS serija su 3000 Eura!

Jel znas ima li mozda neki drugi proizvodjac digitalne osciloskope sa galvnaski odvojenim kanalima koji bi bili jeftiniji!??

Reply to
Baroje

bi

THS720/730 ima dva meðusobno odvojena kanala i sve skupa odvojeno od ostatka elektronike.Uz to je i portable...Postoje 2 verzije, 100MHz i 200MHz, ako ti je to dovoljno. Uz napomenu da je to odvajanje upotrebiljivo u principu za ni¾e fre- kvencije (npr. mre¾a) i napon ca 500V !

- Dejan

Reply to
Dejan

bi

Ako hoces imam ja polovni THS-720A i THS-720P imaju sve ulaze galvanski odvojeno tako da mozes raditi na industrijskim postrojenjima bez problema. Stari su oko 3g ali imaju jako malo sati rada, daj neku razumnu ponudu i dogovorit cemo se,

Reply to
Lex-Lutor

htio

jebiga trazim za firmu a ne za sebe, ali evo recimo koliko cjenis te osciloskope??

Reply to
Baroje

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.