ima li tko ideju

kako zalemiti multiwatt11 v podnozje na vec izbusenu plocicu sa crtama, evo bas uzeo chip i skuzio da neide u rupe :) postoje li mozda neke vec izbusene plocice za to? neda mi se raditi tiskana, radi se o bridge pojacalu koji se koristi u auto radijima ima svega par komponenata vani...a zbog mozebitinih oscilacija treba paziti da bude "cvrsce" zalemljen......e da i zanima me kod cipa kad pise dc supply voltage 28v, operating supply voltage 18v, sad predpostavljam da to znaci da u praznom hodu bez signala napon napajanja moze narasti na 28v a pri opterecenju 18? to je dobra stvar ako je tako, nemoram raditi stabilizaciju napona :)

Reply to
Disorder
Loading thread data ...

evo

izbusene

se

mozebitinih

kod

Treba malo krivit pinove pa ce stati bez problema. Problem oscilacija se rjesava tako da masu ulaza spojis sto blize nozici mase na chipu a masu zvucnika sto blize filterskim kondama. To s naponima bi trebalo biti tako a ispravljac mozes jednostavno napraviti koristenjem trafa za halogenke bez stabilizacije. Btw koji je chip u pitanju?

Reply to
megamusic

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.