Panasonic TV

Kan iemand mij alsjeblieft helpen met mijn eerdere post over mijn Panasonic TV? Deze geeft geen goede kleuren. Geel en rood zijn kleuren die veel voorkomen. gezichten worden in rood weergegeven :(

Groetjes Daan

Reply to
Daan Biere
Loading thread data ...

"Daan Biere" schreef in bericht news:41fd3d09$0$28987$ snipped-for-privacy@news.xsall.nl...

Er is dus een kleur weg. Wat meet je op de beeldbuisvoet kb-kg-kr? Deze spanningen moeten nagenoeg gelijk zijn. Zijn ze niet gelijk, dan ook even het toestel uitzetten en de beeldbuisvoet loshalen; Geen sluiting ergens maken! Toestel aanzetten en weer meten. Is er nu minimaal verschil, dan zal de beeldbuis defekt kunnen zijn.

Reply to
J.v.Gelderen

Een los snoertje is niet erg descriptief... Je kleurprobleem kan ik zo ook niet plaatsen. Ontbreekt er een basiskleur (groen miscchien?).

--
Met vriendelijke groet,

   Maarten Bakker.
Reply to
maarten

Nee, blauw. "Veel Geel en Rood" te zien. Geel is Groen + Rood.

Zet m eens op Teletekst, als blauw niet aan de beeldbuis wordt aangeboden zal je veel missen, en alles wat wit is wordt dan geel.

Meest waarschijnlijke fout: geen verbinding video-print - BB kath blauw. Plug rot? rammel daar eens aan.... ruud

Reply to
Ruud Poeze
Reply to
Daan Biere

Ik wil ook nog even vermelden dat mijn Xbox welke is aangesloten op de TV na een x aantal minuten opnieuw opstart. Het symptoom komt voor wanneer de xbox geen signaal vanaf de scart aansluiting detecteerd. Zou dit iets te maken kunnen hebben met datzelfde draadje wat nu los hangt?

Reply to
Daan Biere

Ik ben er in principe uit en kan de kleuren redelijk bijstellen nu. het enige probleem dat ik vanaf het begin al heb is de witte beelden, zodra er iets wits voorkomt is het duidelijk zichtbaar en alles daar omheen wordt ook wit. Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?

groetjes Daan

Reply to
Daan Biere

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.