Tyverialrm til en scooter

Nu er jeg på min 4 sccooter, de forrige blev stjålet, er der nogen der har en god idé til en alarm? Scooteren står en ½ meter fra mit vindue og er låst til et jerngelænder. Jeg har derfor mulihed for at føre en ledning hen til scotteren når den er parkeret (Det er bare en strøtanke) Nogle Ideer ?

Mvh Allan

Reply to
allan
Loading thread data ...

Der er jo flere muligheder, her er et link til en skivebremselås med alarm:

formatting link

Du kan også få en alarm, de fåes med fjernbetjening/ fjernstart.

Vh. Klaus

>
Reply to
Klaus Kjærgaard

"Klaus Kjærgaard" skrev i en meddelelse news: snipped-for-privacy@4ax.com...

formatting link

Ja øhe men eftersom dette er elektronik gruppen ku det være at jeg ville varme min loddekolbe op her i de mørke efterårsaftner mvh Allan

Reply to
allan

Hej Allan....

Du kan ikke sikre dig 100%, uanset hvad du g=F8r. Jeg ville nok v=E6lge et robust k=E6del=E5s som forbindes til "et eller andet".

der udover ville jeg k=F8be et GPS-sporingssystem. Det lyder vildt dyrt og avanceret. Men sandheden er at man kan f=E5 systemer der er p=E5 st=F8rrelse med en pakke cigaretter som man stopper et sim-kort ind i. Ved tyveri ringer man "dyret" op og tilbage SMS=E9r apparatet l=E6ngdegrad og breddegrad. Man g=E5r s=E5 ind p=E5 Map-quest (en slags Krak kort.) Taster disse v=E6rdier ind.....Og vupti f=E5r du possitionen angivet med en r=F8d prik p=E5 husnummer niveau.

Priserne stater ved ca 3000.

Det kunne m=E5ske v=E6re at tyven m=E5ske havde andre ting st=E5ende som Politiet gerne ville unders=F8ge.

Man bruger det samme system i entrepen=F8rmaskiner, kompressorer, biler, b=E5de, overv=E5gning af ens egenbil, s=E5 man kan se hvor den har v=E6ret og hvor st=E6rkt den har k=F8rt. Det er i hvert fald salgssloganet hos de Amerikanske butikker der s=E6lger dem...;-))

.=2E.Larsh

Reply to
kalvoere

Link?`

Hvor finder man den slags henne?

--
Anders W. B.
2. års Elektronik fagtekniker lærling
 Click to see the full signature
Reply to
Anders B

Alle de priser jeg har set starter i et noget niveau (5000 og opefter), så hvis du har nogle referencer eller links til firmaer/produkter i

3000-kroners prisklassen vil jeg meeeget gerne kigge med..!

/claus

Reply to
Intet Navn

Ja, et diagram kan jeg ikke lige stange ud, men en ide kunne være en alm.

220 volt ledning i forbindelse med en mekanisk sikring. Ledningen går ud fra huset, rundt i baghjulet og ind i huset igen. I den ene ende af ledningen sætter du en modstand og i den anden ende et kredsløb, der giver alarm hvis modstanden ændres for meget. Vupti, uanset om tyvene kortslutter eller bryder ledningen går alarmen :o)

Mvh Morten

Reply to
Morten

ville ønske jeg havde sådan en fætter, har lige mistet min scooter :-( vil os gerne se et link for når en er købt så burde man jo ku ha den i mange år..

klaus

Reply to
k.h

Radioamatører bruger det, se aprsgruppen.dk, kan laves for under en 1000,- mvh Erik

Reply to
Erik Rasmussen

Hej..

Jeg kan ikke lige finde de link, men her er nogle at starte p=E5. Jeg ved at der ogs=E5 herhjemme er firmaer. Jeg mener at et af dem hed Dantrack...eller noget i den stil.

Ellers pr=F8v med google....

formatting link
formatting link
formatting link

.=2E..Lars

formatting link

281275&category=3D6755
Reply to
kalvoere

Lol Du kunne jo også bare tage Mortens 220 volt ledning og så proppe den ene ende i stikkontakten og sætte den anden ende i en standerlampe. Når så lyset går ud, skal du ud med køllen!

M.v.h. Jonas

Reply to
Jonas Starup

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.