søges: en ferm hånd med en loddekolbe i ålborg

Hejsa...

Jeg søger en mand ( eller dame ) i ålborg som har en loddekolbe som ikke bliver alt for varm. Jeg har en harddisk hvor strømstikket er smadret, og skal derfor have loddet nye ledninger ( med et hunstik på ) for at kunne bruge harddisken fortsat.

Jeg bor omkring centrum ( grønnegangen ) og vil spørge om der er en der mener at kunne klare jobbet. Der er data på disken som er unikke ( system disk ) og jeg tør derfor ikke bruge min egen loddekolbe da den bliver alt for varm vil jeg tro. Er der nogen der mener de kan klare opgaven er jeg villig til at give 2*1½ liter coca cola, eller en 6 pack tuborg, carlsberg efter eget valg. Jeg har tid i næste uge, om eftermiddagen og aftenen.. Hvis der er nogen der har en hjælpene hånd, eller kender en elektronik butik, som kan klare opgaven er de mere end velkomne til at skrive på

fromm(at)ironmaiden.dk

/Fromm

Reply to
Jakob Fromm
Loading thread data ...

Sæt hellere et stik på fra en anden harddisk. Jeg bor i Birkerød, så jeg kan desværre ikke hjælpe dig :(

--
Mvh, Kim Voss Schrader

"Fooling around is like screwing around - without dinner ;-)"
Reply to
Kim Voss Schrader

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.