Hvor finder jeg en UPD6450?

Hej NG.

Jeg roder lidt med noget videosignal hvor der skal overlejres lidt tekst. Til det formål vil en uPD6450 fra NEC

formatting link
være ganske glimragende. Desværre kan jeg ikke finde en forhandler der kan skaffe dem hjem. Ved I hvor man kan skaffe sådan en fætter eller et prisvenligt alternativ?

c",) Stefan

Reply to
Stefan Kristensen
Loading thread data ...

Hmm, hvis du bare skal bruge lidt hvid tekst, måske med sorte borders kan du jo gøre som denne geniale gut og lave det hele med en pic:

formatting link

I dit tilfælde kan du hapse sync fra videosignalet og "kortslutte" udgangssignalet til enten sort eller hvid, så hvis du er rå kan det nok lade sig gøre med under 10 komponenter til 50kr.

PS: Jeg er ikke rå med en pic:)

Reply to
Flemming Frandsen

"Stefan Kristensen" skrev i en meddelelse news:412f0d63$0$46193$ snipped-for-privacy@news.sunsite.dk...

formatting link

Hej

En STV5730 var måske også en mulighed.

Hent evt. lidt inspiration her.:

formatting link

--
Med venlig hilsen
Brian Østergård
Reply to
Brian Oestergaard

tekst.

formatting link

alternativ?

Jeg har selv kigget lidt på den, men den er lige lidt for avanceret (og dyr) i forhold til 6450. Men tak for forslaget :-)

mvh Stefan

Reply to
Stefan Kristensen

tekst.

Jeg har prøvet med en PIC, men som han skriver er opløsningen begrænset. Især fordi dette projekt er baseret på en langsommere PIC. Men hans side giver en god forklaring på hvordan det virker, så den kan bestemt give inspiration :-)

mvh Stefan

Reply to
Stefan Kristensen

Der er en DIY Australsk gut der har lavet sådan noget. Jeg havde hans link, men ævbæv det er væk, for han har lavet mange godt ting :-).

Reply to
Klavs Rommedahl

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.