[CHARTER] handvest nl.hobby.elektronica [wekelijks bericht] wk40

nl.hobby.elektronica - De elektronica als hobby.

CHARTER: nl.hobby.elektronica

nl.hobby.elektronica is een ongemodereerde nieuwsgroep voor de elektronicahobbyist. Discussies over de theoretische achtergronden van de elektronica, de werking en de reparatie van elektronische apparatuur en het zelf bouwen van elektronische schakelingen aan de hand van schema's. Net als in geheel nl.* is het posten van binary's verboden, deze kunnen bijvoorbeeld op homepageruimte geplaatst worden. Advertenties zijn ook niet toegestaan, deze dienen in de nl.markt.*- hierarchie geplaatst te worden (nl.markt.elektronica).

EINDE CHARTER.

---------

Aankondigingen van en voorstellen over nieuwe groepen vindt men in de nieuwsgroep nl.newsgroups.announce.

In de afgelopen week verschenen voorstellen: CFV-1 nl.politiek.staatsinrichting CFV-1 nl.politiek.midden-oosten CFV-2 nl.folklore CFV-3 nl.cultuur.frankrijk CFV-4 nl.cultuur.frankrijk CFV-3 nl.folklore CFV-2 nl.politiek.midden-oosten

---------

Enkele van de huisregels binnen de nl-hierarchie (de nieuwsgroepen die beginnen met "nl.") luiden:

o Berichten mogen geen binary's bevatten. Je dient je bericht in platte tekst op te stellen. Dus berichten in HTML-formaat zijn ook niet toegestaan.

o Als je wilt dat je bericht in meerdere groepen verschijnt, dien je het te crossposten. Praktisch gezien zijn crosspostings naar meer dan vijf groepen meestal onzinnig en ongewenst.

Voor uitleg over binary's, zie de FAQ "Waarom binarygroups ongewenst zijn in nl.*" in nl.newsgroups.announce en nl.newsgroups. Voor een overzicht van huisregels, zie de "Gedragscode voor de nl-hierarchie" in nl.newsgroups.help en nl.internet.welkom. Zie ook [1].

NB: Gelieve geen inhoudelijke vragen over deze nieuwsgroep te stellen via het e-mailadres van de afzender van dit bericht.

[1]
formatting link
Reply to
- charter -
Loading thread data ...

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.