Electronics (Dutch) - Main Page

Do you have a question? Post it now! No Registration Necessary

Electronics (Dutch) - International - Dutch Electronics Discssions
Web, RSS and Social Media interface to nl.hobby.elektronica
There are 68703 individual articles here that are part of 9098 discussions
Please see below the list of the most recent and the best rated articles in Electronics (Dutch)

The most recent discussions

Voxtone op nieuwe telefoonaansluiting?


May 23, 2022, 9:24 am

De klassieke telefoonaansluiting gaat hier vervangen worden door telefoon per kabel of glasvezel. Nou hangt er hier in de hal nog steeds een oude extra bel, direct aangesloten op de varkenssnuit.... Read more »

[CHARTER] handvest nl.hobby.elektronica [maandelijks bericht, mei 2022]


May 1, 2022, 1:09 am

nl.hobby.elektronica - De elektronica als hobby. CHARTER: nl.hobby.elektronica nl.hobby.elektronica is een ongemodereerde nieuwsgroep voor de elektronicahobbyist. Discussies over de theoretische ... Read more »

Verdeelbox van 380 naar 220


April 29, 2022, 6:43 am

Ingang 380 uitgang 1x 380V en 2 x 220V Althans zo zou her moeten zijn. 1 uitgang inderdaad 220V maar de andere verwachte 220V levert 380 of nog ho ger. Alle draden conform instructie aangesloten.... Read more »

Vreemde aansluiting wandcontactdoos


April 4, 2022, 5:49 pm

Ik heb hier in een normaal huis, zonder krachtstroom, een paar stopcontacten die vreemd zijn aangesloten - en niet werken. Ze zitten op een groep waarvan de andere apparaten/aansluitingen wel go... Read more »

[CHARTER] handvest nl.hobby.elektronica [maandelijks bericht, april 2022]


April 3, 2022, 1:09 am

nl.hobby.elektronica - De elektronica als hobby. CHARTER: nl.hobby.elektronica nl.hobby.elektronica is een ongemodereerde nieuwsgroep voor de elektronicahobbyist. Discussies over de theoretische ... Read more »

Salora tv en skype


March 28, 2022, 3:40 pm

Hallo, Ik heb een Salora TV , die goed werkt. Gisteren echter wilde ik met de kinderen in Austalie Skype gebruiken om hen te kunnen zien . Helaas was ik niet in staat Skype aan te zetten op deze ... Read more »

Tandriem voor CD wisselaar gezocht


March 27, 2022, 10:25 pm

Van een oude Sony CD speler met wisselaar (grote lade met schijf voor 5 CD's) werkt het openen/sluiten van de lade, en daarmee ook het heffen van de leeskop, niet goed meer. Aandrijving gaat via ee... Read more »

[CHARTER] handvest nl.hobby.elektronica [maandelijks bericht, maart 2022]


March 6, 2022, 2:09 am

nl.hobby.elektronica - De elektronica als hobby. CHARTER: nl.hobby.elektronica nl.hobby.elektronica is een ongemodereerde nieuwsgroep voor de elektronicahobbyist. Discussies over de theoretische ... Read more »

Accu laden


February 9, 2022, 7:31 pm

Simpele vraag, maar... Gegeven een (12V) accu 35 Ah. Ik laad hem met 5A. Hoe lang duurt het tot hij volledig geladen is? 7 uur? Of maak ik een denkfout? -p Read more »

Aliexpress?


February 7, 2022, 2:04 pm

Hoe zijn jullie ervaringen met webwinkels zoals Aliexpress? De consumentenbond raadt het kopen bij webwinkels buiten de Europese Unie sterk af. Elektrische apparaten zouden slecht werken of zelfs o... Read more »

Click here for other recent discussions »

The best rated discussions

rating
5

50hz klokje loopt steeds achter

  [ 2 ]

Ik maak nu voor de 2e keer mee dat mijn 50hz klokje binnen enkele dagen een paar minuten achter loopt. Voorheen geen last. Wat moet ik daar nou van denken? -- Bye, BugHunter. - http://27mc.woe... Read more »

rating
5

Gestoorde master/slave contactdoos


Al sinds jaar en dag gebruik ik voor mijn pc's master/slave contactdozen. Wel zo makkelijk dat de randapparatuur daarmee automatisch aan en uit gaat als ik de pc aan resp. uit zet. Dat werkte alti... Read more »

rating
5

Sigma, Cresta lichtkrant gevraagd


Hallo, Heeft er iemand nog op z'n stoffige zolder een Sigma asc 333 lichtkrant liggen? Hij werd een aantal jaren geleden verkocht bij de Makro. De lichtkrant is ook onder een aantal andere marken ver... Read more »

rating
5

LED in paralell en zonder voorschakelweerstand ?


Het is al een tijdje geleden dat ik nog op de schoolbanken zat, maar ik weet wel dat een gewoon LEDje zo'n 20mA trekt en dat je daarvoor steeds een weerstandje moet selecteren. Erg simpel eigenlijk... Read more »

rating
5

schema lips princes beveiligingskast


Hoi wie kan mijn helpen aan een schema van de Lips type princes inbraak centrale. Ik heb deze onlangs gevonden op de milieu straat. Het betrefd hier een bekabelde versie,de noodspanning is waarschij... Read more »

rating
4

Walkytalky Hape


Ik heb hier een defecte Hape Easyphone EA62 die niet meer werkt. Ik zie echter niet hoe dat ding open moet. Om te voorkomen dat ik hier en daar wat lippen en nokken afbreek, de vraag of iemand zo'n d... Read more »