STP10NK80Z erstatning eller købe ny hvor( Philips 28pt4406/01)?

Hej denne er også postet i dk.teknik.tv+video men har desværre ikke fået noget svar. Hvad er erstatning for denne : STP10NK80Z Den sidder i et Philips 28pt4406/01 Er der erfaringer for andre komponenter i switchmodedelen som går sammen med denne? Hvor køber man denne? MVH Niels Peter

Reply to
Niels Peter Nielsen
Loading thread data ...

"Niels Peter Nielsen" skrev i en meddelelse news:g3ku11$mh3$ snipped-for-privacy@newsbin.cybercity.dk...

Den er lidt speciel da den har indbygget en beskyttelses zenerdiode på gatebenet. Jeg ville prøve med en almindelig mos type med samme eller bedre spec. samt en ekstern zenerdiode, hvis der ikke er andet i konstruktionen som beskytter gatebenet mod for høj spænding

Tit er elektrolytter og modstande (højohms) årsager til fejl i SMPS. Der er vist noget med at en optokobler i Philips tv, kan blive dårlig.

Hvis du vitterlig vil tid/ofre penge på et CRT tv så er et godt sted at starte, her .

formatting link

Han har ikke præcis den type, men er flink til at finde erstratningstyper eller få den rigtige type hjem.

Ps. Jeg ville nok hitte et andet brugt tv, enten i DBA/QXL/Gul og Gratis (eller på genbrugspladsen.) CRT tv er stort set værdiløse idag.

mvh JBH

Reply to
JBH

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.