Søger lidt hjælp til Beocord 9000

Do you have a question? Post it now! No Registration Necessary

Translate This Thread From Danish to

Threaded View
Hej jeg sidder med en Beocord 9000 som ikke virker. Søgte på nettet og fandt
tråden forneden, og det er meget godt for det er fuldstændigt det samme min
fejler. Problemet er bare jeg ikke kan se nogen køleplade med transistorer,
faktisk kan jeg overhovedet ikke se nogen køleplade i den. Er der ikke en
med kendskab til denne båndoptager, eller personen som i sin tid skrev denne
tråd, som kan hjælpe mig lidt på vej.



Martin Schjoldager


---- gammel tråd----



     Skrifttype med fast bredde - Proportional skrifttype


 Beocord 9000 - fejlen forsvandt!
      Alle 3 beskeder i emnet - vis som træ
     Ulrik Smed   29 Sep. 2001 19:25     vis valgmuligheder

            Nyhedsgrupper: dk.teknik.elektronik
forfatter
            Dato: Sat, 29 Sep 2001 19:23:48 +0200
            Lokalt: Lø. 29 Sep. 2001 19:23
            Emne: Beocord 9000 - fejlen forsvandt!
            Svar til forfatter | Videresend | Udskriv | Individuelt indlæg |
Vis oprindelig | Rapporter krænkelse

      Hej igen-igen!


      Har en Beocord 9000 på bordet, som ikke kunne afspille. Ved PLAY
      klampede tonehovedbroen op og faldt tilbage med det samme.
      Desuden var displayet svagt og der manglede lys i VUmeter og
      båndtype indikatorer. Nå, fandt ud af at der manglede en spænding
      (6V, holdespænding til solenoider, plus andet) ud af en af
      transistorerne på kølepladen. Prøvede lige at kortslutte
      kortvarigt mellem E og C (uhh, farligt!), og BING, så virkede det
      hele pludselig! Meeen... det holder jo nok ikke i længden! Kan
      det være transistoren (BD5-et-eller-andet) der var dårlig, og
      pludselig 'kom i gang igen' fordi jeg kortsluttede?? Den er ikke
      kortsluttet, og der er fine 6V ud af den nu.


      --
      Ulrik Smed, Denmark, Aarhus
      e-mail: snipped-for-privacy@post1.tele.dk



     Ole Geisler   29 Sep. 2001 21:09     vis valgmuligheder

            Nyhedsgrupper: dk.teknik.elektronik
            Fra: snipped-for-privacy@post6.tele.dk (Ole Geisler) - Find beskeder fra
denne forfatter
            Dato: Sat, 29 Sep 2001 19:09:12 GMT
            Lokalt: Lø. 29 Sep. 2001 21:09
            Emne: Re: Beocord 9000 - fejlen forsvandt!
            Svar til forfatter | Videresend | Udskriv | Individuelt indlæg |
Vis oprindelig | Rapporter krænkelse

      wrote:



      >Den er ikke
      >kortsluttet, og der er fine 6V ud af den nu.


      Omlod, omlod, omlod.


     Ulrik Smed   29 Sep. 2001 21:55     vis valgmuligheder

            Nyhedsgrupper: dk.teknik.elektronik
forfatter
            Dato: Sat, 29 Sep 2001 21:52:11 +0200
            Lokalt: Lø. 29 Sep. 2001 21:52
            Emne: Re: Beocord 9000 - fejlen forsvandt!
            Svar til forfatter | Videresend | Udskriv | Individuelt indlæg |
Vis oprindelig | Rapporter krænkelse




      > wrote:
      > >Den er ikke
      > >kortsluttet, og der er fine 6V ud af den nu.
      > Omlod, omlod, omlod.


      Aha! Så skal det være printet bag på kølepladen, eller ledningen
      derfra ned til hovedprintet. Jeg nåede at se at emitteren var
      12-13V med ripple, og basis var 0.7V lavere, men kollektor var
      0V. Målt bag på hovedprintet, på fladkabelstikket, det var også
      der jeg kortsluttede (både E og C er forresten ført med
      dobbeltledning). Jeg svinger lige kolben lidt mere! Takker!

      --
      Ulrik Smed, Denmark, Aarhus
      e-mail: snipped-for-privacy@post1.tele.dk




begin 666 dot_clear.gif
K1TE&.#EA`0`!`( ``/___P```"'Y! $`````+ `````!``$```("1 $`.P``
`
end

begin 666 watched_n.gif
M1TE&.#EA$@`2`+,/`/[^_Z*B\]#0^7Q\[G1T[;JZ]NCH_)65\?/S_8R,\*FI
M]-K:^JJJ],7%]Y"0```"'Y! $```\`+ `````2`!(```1P\,E)JZ5BC';O
M$8O3600`$"-5'&92=$&@,(-@+H2BQ-,N_ O3K?$[!"0;H5)I" PFA(1A"4 8
M&II*@!!D,@A'"X.E1"04G4_5@&BO.B6$P&BHBRR%`*!!&"02( HO%30*8!(%
/`PP)816)%BXIDI,7$0`[
`
end


Re: Søger lidt hjælp til Beocord 9000
Hej jeg sidder med en Beocord 9000 som ikke virker. Søgte på nettet og fandt
tråden forneden, og det er meget godt for det er fuldstændigt det samme min
fejler. Problemet er bare jeg ikke kan se nogen køleplade med transistorer,
faktisk kan jeg overhovedet ikke se nogen køleplade i den. Er der ikke en
med kendskab til denne båndoptager, eller personen som i sin tid skrev denne
tråd, som kan hjælpe mig lidt på vej.



Martin Schjoldager













Beocord 9000 - fejlen forsvandt!



Hej igen-igen!

Har en Beocord 9000 på bordet, som ikke kunne afspille. Ved PLAY
klampede tonehovedbroen op og faldt tilbage med det samme.
Desuden var displayet svagt og der manglede lys i VUmeter og
båndtype indikatorer. Nå, fandt ud af at der manglede en spænding
(6V, holdespænding til solenoider, plus andet) ud af en af
transistorerne på kølepladen. Prøvede lige at kortslutte
kortvarigt mellem E og C (uhh, farligt!), og BING, så virkede det
hele pludselig! Meeen... det holder jo nok ikke i længden! Kan
det være transistoren (BD5-et-eller-andet) der var dårlig, og
pludselig 'kom i gang igen' fordi jeg kortsluttede?? Den er ikke
kortsluttet, og der er fine 6V ud af den nu.

--
Ulrik Smed, Denmark, Aarhus
e-mail: snipped-for-privacy@post1.tele.dk





We've slightly trimmed the long signature. Click to see the full one.
Re: Søger lidt hjælp til Beocord 9000


Quoted text here. Click to load it

Tjeck lige alle ledninger til div svitche i båndtransporten.

Mvh. Uffe Ravn



Re: Søger lidt hjælp til Beocord 9000
On Fri, 9 Sep 2005 17:35:12 +0200, "Martin Schjoldager"

Quoted text here. Click to load it
Jeg undrr mig lidt over svaret, jeg kan godt se det er mig - men det
lyder som problemet i BC5000.

I BC9000 er det typisk (også) løse forbindelser, eller et rent
mekanisk problem. Men det kan du let finde ud af, løsn lbv og påvirk
solenoiderne i bunden enkeltvis og derefter begge. Dette skal aktivere
alle funktioner, mekanisk.

Derudover check at der er gennemgang i sensorswitche bag ved bånd, og
at ingen ledninger er knækket. Omlod alle større multistik på. div
moduler.


--
Jeg kan virkelig ikke se, hvad det skulle betyde, at forbinde en 0,1 mm X 1
mm tin-fyldt kobberbane i ét apparat med en anden 0,1 mm X 1 mm tinfyldt
We've slightly trimmed the long signature. Click to see the full one.
Re: Søger lidt hjælp til Beocord 9000
Mange tak for svaret. Har været uden Internet de sidste par dage, så derfor
har der ikke været respons. Nu har jeg desværre ikke min loddekolbe hjemme.
Men jeg følger op det i morgen.



Quoted text here. Click to load it



Kan jeg ikke få en forklaring på dette, og hvad er 1bv?



Martin


----- Original Message -----
Newsgroups: dk.teknik.elektronik
Sent: Friday, September 09, 2005 10:41 PM
Subject: Re: Søger lidt hjælp til Beocord 9000


Quoted text here. Click to load it





Re: Søger lidt hjælp til Beocord 9000


Quoted text here. Click to load it


Løbeværket.

Mvh. Uffe Ravn



Re: Søger lidt hjælp til Beocord 9000
hej. så fik jeg endelig fat i en loddekolbe.
nu har jeg omloddet og prøvet at påvirke de to spoler, alt ser ud til at
virke fint. men det har ikke hjulpet :-( displayet er stadigt meget svagt,
der er ikke lys i VUmeter, og tonehovedet hopper tilbage med det samme når
man trykker play. når man har trykket play reagerer båndoptager ikke på
andre knapper end MEMO GO. derefter skal man den i standby, for at man igen
kan trykke på andre knapper. det er det sammen uanset hvilken knap man
aktiverer båndoptageren med.
man skal også trykke en 2-3 gange på standby, eller holde den inde, får den
slukker. er det normalt?

er der andre forslag til hvad der kan gøres?

Martin
som nu heller ikke kan finde nøglen til motorcyklen




Site Timeline