Rep af Yamaha RX-V550 receiver - ingen bass.

Do you have a question? Post it now! No Registration Necessary

Translate This Thread From Danish to

Threaded View
Hej NG

Har en mærkelig fejl..
Alt ser ud til at virke, lyden er fin pånær at den ikke gengiver bass
ordentligt.

Factory Reset af forstærker hjælper ikke.

Hvis man sætter hovedtelefoner i kan man bedre høre bassen.

Hvad kan der mon være galt?

Har målt strømforsyninger 5V/12V/-5V/-12V er fine,
+/- 52V til effekt transistorer. (+/- 32 Volt når OHM SWITCHEN er på 4Ohm)
Ser ud til at blive styret af 4 Thyristorer+optokobler kredsløb, ser ud til
at virke fint.

Er det forforstærken eller noget i effektdelen den er galt med?

(Tror ikke på DSP delen, da hovedtelefon udgangen ser ud til at give ok
bass)

--
Med Venlig Hilsen
Johannes




Re: Rep af Yamaha RX-V550 receiver - ingen bass.
Hej!

Quoted text here. Click to load it
...

Du har med 99% sandsynlighed vendt det ene sæt højttalerledninger (dvs. + og -)
forkert. Byt rundt og lyt efter! Er det specielt slemt lige midt imellem de to
fronthøjttalere?

--
Mvh, Kim Voss Schrader

Re: Rep af Yamaha RX-V550 receiver - ingen bass.
Quoted text here. Click to load it
og -)
Quoted text here. Click to load it
de to

Nej, det er ikke det der er problemet - samme problem med kun 1 højttaler
til..

Ellers et godt bud, men det er skam tjekket ;-)

--
Med Venlig Hilsen
Johannes



Re: Rep af Yamaha RX-V550 receiver - ingen bass.
Quoted text here. Click to load it

Jeg lavede engang en af de små 20W klasse-A Musical Fidelity'er, med samme
problem. Der var det lytten i bunden af modkoblings-spændingsdeleren der var
halvvejs afbrudt pga. udtørring. Det gjorde at forstærkningen i bassen var
faldet til nærmest kun én gang. Fejlen var vist mere eller mindre i begge
kanaler.

--
Ulrik Smed
Aarhus, Denmark



Site Timeline