Død Prosonic LT-30

Do you have a question? Post it now! No Registration Necessary

Translate This Thread From Danish to

Threaded View
Har lige pjatte lidt med sådan en sammen med en kammerat. Den tænder stby
dioden, men det er også alt. Forsøger ikke engang at starte når man trykker
kanalvælger eller starter på remote. Der er 5V på remote modtager, og signal
når man sender. Der sidder et print med en rød og en grøn LED inde i TV'et,
og den grønne tænder i 3-4 sekunder når man sætter strøm på, så skifter den
over til den røde. Imens er der 24V til stede, men ingen baggrundslys.Den
falder langsomt når den røde LED tænder, som om der ingen belastning er på.
12V fra PSU er der konstant. Der er 'trafik' på en I2C eeprom på main
boardet ved opstart, også lidt tid efter den er skiftet til den røde LED.

Det ligner et Philips i Prosonic kasse, og der er temmelig meget elektronik
i, som ser ud til at være OK kvalitet. Der er ikke tegn på dårlige lytter.

Er temmelig blank her... nogen der har set noget lignende?

--
Ulrik Smed
Aarhus, Denmark



Re: Død Prosonic LT-30

Quoted text here. Click to load it

Backlight inverteren?

Kasper


Re: Død Prosonic LT-30
Quoted text here. Click to load it

Tror jeg ikke, den prøver som sagt ikke engang at starte. Og der er 24V på,
nærmest uden forbrug. Det tyder på den ikke får besked på at tænde.

--
Ulrik Smed
Aarhus, Denmark



Re: Død Prosonic LT-30
Quoted text here. Click to load it

Er der ikke en ledning som til backlightinveterdelen, som skifter  (0/5
volt) når app tænder?  Så er der somregel også en retur/feedback ledning som
fortæller systemcontrolleren, at backlight'en så er funktionel. (kan godt
være pulser)
Ofte sidder der en eller anden SMD sikring på forsyningsspændingen på
backlighinverterdelen.


mvh
JBH



Re: Død Prosonic LT-30
Quoted text here. Click to load it

Det ser ud til at enable signalet ikke kommer til inverteren. Og det har jeg
sporet tilbage til at komme fra mainboardet, fra en PixelWorks BGA-bandit
der hedder PW181A-10VL. Det er nok en videoprocessor, det ser ud til den har
fat i LVDS kablet til panelet også.

Ellers er der en Vsel og 2 PWM spændinger og de 24V til inverteren.
Sikringer er OK.

Har disse PixelWorks videoprocessorer tendens til at dø? Eller være dårligt
loddet?

--
Ulrik Smed
Aarhus, Denmark



Re: Død Prosonic LT-30

Quoted text here. Click to load it

Kan være enablesignalet kun er der kort tid, evt. at processoren foretager
en systemtjek ved power up og hvis ikke der var "svar" fra backlight'en, så
ikke sender enablesignalet  ved tænd.

Kommer lige til at tænke på at "enablesignalet" måske er en frekvens.  Kan
du få gang i backlighten med 0-5 volt eller en tonegenerator.?




Quoted text here. Click to load it

Du kan måske hitte et andet MB på f.eks Ebay

http://shop.ebay.de/i.html?_nkw=lcd+bastler&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=vestel+lcd&_osacat=0&bkBtn =


Quoted text here. Click to load it

Fisk...
Jeg har en 42" stående med en defekt PW328, som er død ved at den forrige
ejer satte en ikke jordforbundet PC til VGA indgangen.

mvh
JBH



Re: Død Prosonic LT-30
Quoted text here. Click to load it

Jeps, den starter og kører fint ved 'tvangsåbning', dog ikke ved at sætte 5V
på enable, men ved at kortslutte den transistor der giver 5V til
controlleren (det var nemmere). Men resten opfører sig på samme måde, holder
sig kørende nogle sekunder og slukker.

Quoted text here. Click to load it
Nitte.. :-/

Jeg prøvede lige at varme BGA'en op, men det gav ikke noget. Har ellers haft
held med at varme på PS3/X-box360/bærbare PC'er, her på det sidste  :-)

--
Ulrik Smed
Aarhus, Denmark



Site Timeline